Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΜε νίκες προχώρησαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός



Την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα απέναντι στον κακό του δαίμονα που δεν είναι άλλος από τον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Οι «πράσινοι» πήραν το τρίποντο απέναντι στη μαχητική Κηφισιά που για άλλη μία φορά λόγω των κρουσμάτων covid-19 αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις.

Ο Παναθηναϊκός αιφνιδιάστηκε μέχρι τα μέσα του 1ου σετ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9-13 αλλά κατάφερε να γυρίσει το σετ. Τα ίδια και στο 2ο σετ όπου πάι η Κηφισιά είχε προβάδισμα 8-5.

Στο 3ο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μεγάλο προβάδισμα +6 αλλά η Κηφισιά κατάφερε να τον απειλήσει. Κορυφαίοι του Παναθηναϊκού οι Ρανγκέλ, Τσάτσιτς και της Κηφισιάς οι Ζουπάνης, Κασαμπαλής.

Ο ΠΑΟΚ, παρότι έχασε το πρώτο σετ νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ και πήρε το πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ήταν μια συνάντηση για τη 2η αγωνιστική, που είχε αναβληθεί στις 3 Νοεμβρίου 2020. Την Πέμπτη στις 19:00 στο γυμναστήριο της Μίκρας με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, θα γίνει ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ ήταν οι Εβάντρο, Κουμεντάκης αλλά και ο Αγκάνιτς ενώ στα θετικά η επιστροφή του Γάλλου πασαδόρου Πριγκέτ. Ο ΟΦΗ στηρίχτηκε επιθετικά στον Μαρκς, ενώ καλός ήταν και ο Φραγκιαδάκης.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -