Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Λαχειοφόρος Αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Λαχειοφόρος Αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»



Με την ανάδειξη 106 νικητών ολοκληρώθηκε η κλήρωση της 3ης Λαχειοφόρου Αγοράς από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00, παρουσία Συμβολαιογράφου, ενώ σημειώνεται ότι η διαδικασία λόγω των συνθηκών μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι του Youtube του Οργανισμού. (παρακολουθήστε την κλήρωση εδώ).

Η 3η Λαχειοφόρος Αγορά (αριθμός αδείας με αρ.πρωτ. Δ14/ 38281/402 της 17ης / 11/2020, κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών) πραγματοποιήθηκε από τις 7 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 14 Μαρτίου 2021.

Συνολικά διατέθηκαν 95.850 λαχνοί, αξίας 2€ ο κάθε ένας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των 11 Σπιτιών, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά και στα οποία μεγαλώνουν 300 παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας. Περισσότερα για την λειτουργία των Σπιτιών μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, που ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες, την καθιστά ακόμη μεγαλύτερη.

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες, που διέθεσαν δωρεάν τα ξεχωριστά δώρα τους! Από το πρώτο, το αυτοκίνητο TOYOTA AYGO καθώς και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες, έπιπλα, λευκές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, διαμονή σε ξενοδοχεία και άλλα πολλά υπέροχα δώρα.

Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία DARC ADVERTISING για την τεχνική υποστήριξη της ηλεκτρονικής διάθεσης των λαχνών, τον σχεδιασμό και την κατασκευή της σχετικής ιστοσελίδας. Την εταιρεία IpHost για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας και το Papaki για τη διάθεση του url www.25smiles.gr

Για τα αποτελέσματα της Λαχειοφόρου μπορείτε να πατήσετε εδώ!

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -