Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΜε δύο νίκες στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Άρης

Με δύο νίκες στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Άρης



Ο Άρης δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στη σειρά των αγώνων του με τον Αστέρα Τρίπολης, παρότι θεωρητικά αυτό ήταν το πιο αμφίρροπο ζευγάρι στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η μακεδονική ομάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης με δύο νίκες, αφού μετά το 2-0 στον πρώτο αγώνα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επανέλαβε την επιτυχία της, με το ίδιο σκορ μάλιστα και στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Ύστερα από ένα αναγνωριστικό ξεκίνημα, ο Άρης απείλησε πρώτος στο 18΄, όταν ύστερα από ανάπτυξη των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Μπερτόλιο, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει.

Στο 18΄ ο Σάκιτς έπιασε πολύ δυνατό σουτ από μακριά, με τον Παπαδόπουλο να κάνει νέα εντυπωσιακή επέμβαση και στο 41΄ ο Αστέρας είχε την πρώτη ευκαιρία, όταν ο Κουέστα μπλόκαρε κεφαλιά του Σουάρεθ.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, όταν στο 45΄  από κάθετη πάσα του Σούντγκρεν, ο Μάνος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ κι «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο κίπερ του Αστέρα.

Το β΄ ημίχρονο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι Αρκάδες δεν πίστεψαν στην ανατροπή. Ένα σουτ του Μπαράλες στο 55΄ κι άλλο ένα του Σίλβα στο επόμενο λεπτό δεν βρήκαν στόχο.

Στο 68΄, ύστερα από ενέργεια του Μπακούτση και πάσα του Μάνου, ο Ματέο Γκαρσία έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ