Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΜετρά ώρες ο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό

Μετρά ώρες ο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό



Η νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τρίτη συνεχόμενη από τους Ηπειρώτες μέσα σε 17 ημέρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν θα περάσει στο «ντούκου» από τη διοίκηση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να «τελειώσει» άμεσα τον Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων», κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί πριν από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η αποψινή ήττα από τους Ηπειρώτες κόστισε πολύ στον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του να φτάσει την πρώτη τετράδα και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Ως εκ τούτου και με τη συνολική εικόνα της ομάδας να είναι απογοητευτική, η διοίκηση αποφάφισε να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία της με τον Λάζλο Μπόλονι, θεωρώντας ότι η παρουσία του στον πάγκο δεν μπορεί να αναστρέψει την όλη κατάσταση.

Ιδιαίτερα, δε, από τη στιγμή που οι σχέσεις του έμπειρου τεχνικού με το μεγαλύτερο μέρος των παικτών είναι κάκιστες και το κλίμα εντός των «πράσινων» αποδυτηρίων παραμένει πολύ άσχημο. 

Οι εξελίξεις προβλέπονται άμεσες και όλα δείχνουν πως στην εβδομάδα που έρχεται πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (14/03) ο Παναθηναϊκός θα έχει αλλάξει προπονητή, ο οποίος θα βρίσκεται στο ματς με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, που θήτευσε στον Παναθηναϊκό από τον Μάιο του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2015, είχε «παίξει» δυνατά και τον περασμένο Οκτώβριο, όταν απολύθηκε ο Ντάνι Πογιάτος. Και στη δεδομένη χρονική περίοδο είναι ξανά στους βασικούς υποψήφιους για το «διάδοχο» του Μπόλονι.

Δεν αποκλείεται και η επιλογή μίας «προσωρινής» λύσης, για να «βγει» η σεζόν, αν κι αυτό επί του παρόντος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -