Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΜεγάλη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» και... σκοτωμός για το Champions League

Μεγάλη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» και… σκοτωμός για το Champions League



Η Λίβερπουλ είναι ακόμα εδώ και παραμένει μεγάλη κι αξιοσέβαστη, ακόμη κι αν άργησε να «πάρει μπροστά» φέτος…

Με εμφάνιση η οποία θύμισε την περσινή ομάδα που πήγε… τρένο στην Αγγλία, οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ θριάμβευσαν στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής κι έβαλαν «φωτιά» στη μάχη για τα εισιτήρια για το Champions League.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε ξανά από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά της οικογένειας Γκλέιζερ (ιδιοκτήτες) έξω απ’ το γήπεδο, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα κατά την έλευση του πούλμαν της Λίβερπουλ, καθώς οπαδοί «έσκασαν» δύο λάστιχά του!

Αγωνιστικά, η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Φερνάντες μόλις στο 10΄ αλλά δεν κάμφθηκε, απεναντίας. Οι απερχόμενοι πρωταθλητές έβγαλαν αντίδραση και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ πριν από το ημίχρονο, με τέρματα των Ζότα στο 34΄ και Φιρμίνο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Βραζιλιάνος φορ της Λίβερπουλ έκανε και το 3-1 στο 47′, με τη Γιουνάιτεντ να απαντάει στο 68΄ με τον Ράσφορντ και να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

Παρά την πίεσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» όχι μόνο δεν βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν για να αποφύγουν τη δεύτερη συνεχή εντός έδρας ήττα, αλλά δέχθηκαν και τη «χαριστική βολή» από τον Σαλάχ στο 90΄, με τον Αιγύπτιο άσο να γράφει τον επίλογο του ντέρμπι.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -