Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΜία ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Τι Τζέι Μπρέι

Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Τι Τζέι Μπρέι



Κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Τι Τζέι Μπρέι, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Ο 28χρονος αριστερόχειρας παίκτης έμεινε ελεύθερος την Κυριακή από την Σαραγόσα κι επιστρέφει στην Μπάγερν Μονάχου απ΄ όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ισπανική ομάδα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Σαραγόσα επισημαίνεται ότι ο Τι Τζέι Μπρέι «έφυγε από την ομάδα σήμερα, για να ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική πορεία», προαναγγέλοντας στην ουσία την ένταξή του στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι και η συναίνεση της Μπάγερν στη λύση του συμβολαίου του, δεδομένου βέβαια πως στην εκκίνηση της σεζόν ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί το δανεισμό του παίκτη στη Σαραγόσα.

Η τελική απόφαση των Βαυαρών θ΄ ανακοινωθεί εντός της Δευτέρας (8/02), ωστόσο, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο ν΄ αλλάξει κάτι και να «χαλάσει» η μεταγραφή του Μπρέι στο «τριφύλλι».

Να επισημανθεί ότι ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη Basket League, αφού εφέτος έχει ήδη παίξει εννέα φορές με την Μπάγερν στην EuroLeague κι από τη στιγμή που έχει παρέλθει η ημερομηνία για τις… εσωτερικές μετακινήσεις στη διοργάνωση εδώ και ενάμιση μήνα, ο παίκτης θα χρησμοποιηθεί μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -