Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΚοινή ενημερωτική δράση για το φυσικό αέριο απο την Εταιρεία Διανομής Αερίου...

Κοινή ενημερωτική δράση για το φυσικό αέριο απο την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και τον Δήμο Χαλανδρίου – Δήμος Χαλανδρίου



Κοινή ενημερωτική δράση για το φυσικό αέριο απο την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και τον Δήμο Χαλανδρίου

Σε κοινή ενημερωτική δράση για τη σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου προχωρούν ο Δήμος Χαλανδρίου και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, με στόχο την αύξηση της διείσδυσης του φυσικού αερίου στο δήμο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξυπηρετηθούν από εκπροσώπους της ΕΔΑ Αττικής κάθε Πέμπτη και ώρες 10:00 – 14:00 μέχρι 30.07.2021 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Παλαιού δημαρχείου.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 01 Ιουλίου 2021  

Στόχος των συναντήσεων η σωστή πληροφόρηση των κατοίκων και των επιχειρήσεων του δήμου από εξειδικευμένα στελέχη της ΕΔΑ Αττικής, για την διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου την ανάπτυξη νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις  τα περιβαλλοντικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, αλλά  για κάθε άλλο ερώτημα ή θέμα αναφορικά με το φυσικό αέριο που μπορεί να προκύπτει.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση  να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail [email protected]

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -