Παρασκευή, 26 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΚλείνει η αυλαία στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών

Κλείνει η αυλαία στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών



Η κανονική περίοδος στη Volley League Ανδρών ολοκληρώνεται αύριο με τη διεξαγωγή των τριών τελευταίων, εξ αναβολής συναντήσεων.

Μεταξύ αυτών δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό,. με τους «πράσινους» να φιλοξενούν την πρωτοπόρο πειραϊκή ομάδα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ισοβαθμεί με τον Φοίνικα Σύρου στη δεύτερη θέση, αλλά βρίσκεται στο -9 από τους «ερυθρόλευκους» και με ήττα ουσιαστικά θα έχει αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά θα φτάσει στους 11 ή 12 βαθμούς και, λογικά, δεν καλύπτεται στα πλέι οφ.

Για τον ίδιο λόγο, το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη θα επιδιώξει να φύγει με τη νίκη από το Μαρούσι, καθώς αν το πετύχει το πρωτάθλημα θα χαθεί μόνο αν δεν εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ.

Στις άλλες αναμετρήσεις, ο Φοίνικας θα υποδεχθεί τον ουραγό και αδιάφορο ΟΦΗ θέλοντας να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των «ερυθρόλευκων» για να μειώσει, ενώ ο Φίλιππος θα φιλοξενήσει στη Βέροια την Κηφισιά, που είναι οριστικά πέμπτη, όπως και η μακεδονική ομάδα έβδομη, στην παρθενική συμμετοχή της στην ανώτατη κατηγορία.

Το πρόγραμμα (Τετάρτη 24/3):

  • 18:00 Φίλιππος Βέροιας – ΑΟΠ Κηφισιά (13η αγωνιστική)
  • 18:00 Φοίνικας Σύρου – ΟΦΗ (14η αγωνιστική)
  • 20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (14η αγωνιστική)

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ