Τρίτη, 19 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΚΔΑΠ από τον Δημο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΑ για παιδιά ηλικίας 5-12...

ΚΔΑΠ από τον Δημο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΑ για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών



O Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (Κ.Ε.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» θα λειτουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ δύο (2) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών .

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθύνει πρόσκληση προς τους γονείς για την εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της πόλης μας σημειώνοντας : «Σκοπός μας, είναι, με τη νέα σχολική χρονιά να προσφέρουμε εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην πνευματική και σωματική τους ανάπτυξη αλλά και στην κοινωνικοποίησή τους που αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη ψυχοσύνθεσή τους. Θα υποδεχτούμε τα Μαρουσιωτάκια στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της πόλης μας με ανοιχτή αγκαλιά όπως αρμόζει στην τοπική μας κοινωνία».

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς Δωρεάν μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher,  για την απόκτηση του οποίου πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση και υποβολή φακέλου στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 11 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο 2021.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αμαρουσίου, να συμπληρώσουν τις ενδεικτικές δραστηριότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, τα στοιχεία του παιδιού και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οδηγίες.

Το Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» δύναται να αναλάβει (δωρεάν) όλη τη διαδικασία του φακέλου (τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και την υποβολή του φακέλου). Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να τους βοηθήσουμε στην σύνταξη του φακέλου παρακαλούμε να το συμπληρώσουν στην αίτηση .

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 2102526000 ή στο 6955463303, καθώς και στο email: [email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή (08:00 – 16:00)

link για τη συμπλήρωση της αίτησης

https://forms.gle/cQxjQfMyGQELiHuz7

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -