Σάββατο, 4 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ Μίλαν διατήρησε «ζωντανή» την Γιουβέντους στη μάχη του CL

Η Μίλαν διατήρησε «ζωντανή» την Γιουβέντους στη μάχη του CL



Δύο πολύτιμους «πέταξε» στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν (0-0 με την Κάλιαρι) κι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» την επιστροφή στο Champions League μετά από 7 χρόνια, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Serie A.

Πλέον, οι «ροσονέρι» για να μην πάθουν τη ζημιά καλούνται στην 38η και τελευταία αγωνιστική να νικήσουν την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι «κλώτσησε» την ευκαιρία να βρεθεί από το βράδυ της Κυριακής στους ομίλους του Champions League. Απέναντι σε μία «αδιάφορη» βαθμολογικά ομάδα, οι γηπεδούχοι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και με την εμφάνισή τους πήραν αυτό που άξιζαν!

Μετά το 0-0 το φινάλε του ιταλικού πρωταθλήματος μοιάζει με θρίλερ, καθώς εκτός της Μίλαν, Νάπολι και Γιουβέντους διεκδικούν τα άλλα δύο «εισιτήρια» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου».

Μίλαν και Νάπολι έχουν αμφότερες από 76 βαθμούς και η Γιουβέντους είναι στους 75, με την «Γηραιά Κυρία» να αγωνίζεται στο «Νταλ’Αρα»” την τελευταία αγωνιστική και να ευελπιστεί σε απώλεια βαθμών κάποιας εκ των δύο.

Οι «παρτενοπέι» έχουν θεωρητικά το «πάνω χέρι» αφού υποδέχονται στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» την Βερόνα, ενώ η Μίλαν θα έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Οι μπεργκασμάσκι εξασφάλισαν από το απόγευμα του Σαββάτου (με το εκτός έδρας 4-3 επί της Τζένοα) την πρόκρισή τους στους ομίλους του CL και θα παίξουν μόνο για το γόητρό τους απέναντι στην Μίλαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ερχόμενη Τετάρτη (19/5) θα συγκρουστούν Γιουβέντους και Αταλάντα στον τελικό του Coppa Italia.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ