Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΗ Λαμία «σπρώχνει» την ΑΕΛ στην Super League 2

Η Λαμία «σπρώχνει» την ΑΕΛ στην Super League 2



Τη μεγαλύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Λαμία στο Αλκαζάρ επί της ΑΕΛ με 1-0, σε εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Το «τρίποντο» αυτό σημαίνει πως οι «βυσσινί» μόνο με θαύμα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό τους στην Super League 2, ενώ αντίθετα με τον πρώην προπονητή των Θεσσαλών (Μιχάλη Γρηγορίου) στον τιμόνι της η ομάδα της Φθιώτιδας ανέβηκε στην 12η θέση, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δικαιολογημένα πανηγυρίζει, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου (οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν καθώς δεν έχει οριστεί ακόμη το ματς του δεύτερου γύρου στην έδρα της Λαμίας, το οποίο είχε αναβληθεί πρόσφατα).

Το «χρυσό» γκολ των νικητών σημείωσε ο Μπατσανά Αραμπούλι τέσσερα λεπτά πριν από την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου, χάρις στο οποίο οι φιλοξενούμενοι «ξέφυγαν» με 8 βαθμούς από τη σημερινή τους αντίπαλο, η οποία παρέμεινε χωρίς νίκη για 16η σερί αγωνιστική με απολογισμό 11 ήττες και 5 ισοπαλίες.

Οι παίκτες της Λαμίας θα μπορούραν να είχαν φτάσει σε πιο άνετη νίκη εάν εκμεταλλευόντουσαν τις ευκαιρίες που έχασαν στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά με το Αραμπούλι με το ξεκίνημα της επανάληψης (βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή, αλλά νικήθηκε από τον Νάγκι), ενώ στο 77΄ και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε τους γηπεδούχους στο φοβερό σουτ του Μπεχαράνο από το ύψος της περιοχής.

Στο 86ο λεπτό από σέντρα του Ακούνια, ο προωθημένος Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά, αλλά σημάδεψε δίπλα απ’ το δοκάρι του Επασί, ενώ στο 90’ ο Χουσίνο δεν μπόρεσε να βρει χώρο για να απειλήσει την εστία της Λαμίας, μέσα απ’ τη μικρή περιοχή.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ