Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΖημιά στον Αχίλλειο ο Κρίστιαν Τέιλορ, δύσκολα θα προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ζημιά στον Αχίλλειο ο Κρίστιαν Τέιλορ, δύσκολα θα προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες



Εξαιρετικά αμφίβολη, αν όχι απίθανη, είναι η συμμετοχή του δις Ολυμπιονίκη και τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή του τριπλούν, Κρίστιαν Τέιλορ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 30χρονος άλτης τραυματίστηκε στον Αχίλλειο τένοντα σε μίτινγκ της Οστράβα, περίπου 2 μήνες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, όπως έκανε γνωστό η αρραβωνιαστικά του την Πέμπτη (20/05).

Ο Τέιλορ, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και τέσσερα χρόνια μετά στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τραυματίστηκε στον αγώνα που έγινε στην πόλη της Τσεχίας την Τετάρτη (19/05), όπως ανέφερε η αθλήτρια των 100μ μετ εμποδίων Μπεϊτ Σρετ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Κρίστιαν υπέστη ρήξη στον Αχίλλειο κατά τη διάρκεια του μίτινγκ στην Οστράβα. Είναι θλιβερό. Πραγματικά», έγραψε η αθλήτρια από την Αυστρία και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα το ξεπεράσει. Θα παλέψει για να επιστρέψει», πρόσθεσε.

Έγινε προσπάθεια για να γίνει επικοινωνία με τον ατζέντη του Τέιλορ, παρ΄ όλα αυτά δεν κατέστη δυνατό. Η Σρετ είπε ότι ο 30χρονος Τέιλορ υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Η ομοσπονδία στίβου των Ηνωμένων Πολιτειών ευχήθηκε στον Τέιλορ γρήγορη ανάρρωση, χωρίς να επιβεβαιώσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού. «Ευχόμαστε στον back to back χρυσό Ολυμπιονίκη και τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή @Taylored2jump μια γρήγορη ανάρρωση» αναφέρει στην ανάρτησή της στο Twitter η USATF.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ