Δευτέρα, 13 Μαΐου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΕφαρμογή σχεδίου πόλης στην "ξεχασμένη" Αγία Φιλοθέη

Εφαρμογή σχεδίου πόλης στην “ξεχασμένη” Αγία Φιλοθέη



Στις 18-3-2020 αντιπροσωπεία του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφτηκε το χώρο που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αγία Φιλοθέη, προγραμματισμένα έχοντας στείλει ήδη έγγραφο εκ μέρους της διοίκησης ότι οι τοπογράφοι του δήμου θα ξεκινήσουν μετρήσεις στο έδαφός για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης.
Παράλληλα θα εφαρμόσουν τα όρια της παραχωρημένης έκτασης από την Κτηματική Εταιρία Δημοσίου, περίπου 7 στρεμμάτων, για την ανέγερση από το δήμο του Γυμνάσιου και Λυκείου της Αγίας Φιλοθέης, μαζί με μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (γυμναστήριο).

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης Κος Ρώτας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κος Κάββαλος, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κος Κόνιαρης (ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής) , ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Νίκος Αρβανιτάκης ο διευθυντής της Νομικής Υπηρεσίας ο Κος Γρέγος καθώς και τα εξωτερικά συνεργεία του δήμου προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες για την οριοθέτηση με τοποθέτηση πασσάλων περίφραξης.

Μετά από 12 χρόνια ο νέος δήμαρχος Κος Θεόδωρος Αμπατζόγλου δρομολογεί επιτελούς την ανέγερση των απαραίτητων σχολικών κτηρίων για την περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι ετοιμάζουμε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους λόγους που δεν έγινε μέχρι σήμερα τίποτα δεδομένου ότι η παραχώρηση του χώρου έχει γίνει από το 2011.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ