Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΕτοιμοπόλεμοι οι «νέοι» για Βελέζ

Ετοιμοπόλεμοι οι «νέοι» για Βελέζ



Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν θα κάνουν ντεμπούτο κάποιοι από τους τρεις πιο πρόσφατα αποκτηθέντες παίκτες της ΑΕΚ, ενδεχομένως όλοι.

Ο Σέρχιο Αραούχο, ο Όκγνιεν Βράνιες και ο Νταμιάν Λε Ταλέκ έβγαλαν το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης στο ΟΑΚΑ και τέθηκαν στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την αναμέτρηση με τη Βελέζ, την Πέμπτη (22/7, 21:30) στο Σαράγεβο για τον Β΄ προκριματικό του Conference League.

Ένα ερωτηματικό υπάρχει για τον Βράνιες, καθώς στην ΑΕΚ «τρέχουν» να προλάβουν τις προθεσμίες ώστε να τον δηλώσουν ως αντικαταστάτη του Νεντελτσεάρου (παραχωρήθηκε στην Κροτόνε) στη λίστα της UEFA. Ο Αραούχο θα δηλωθεί ως προσθήκη, αλλά όλα θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Απόντες θα είναι οι Γαλανόπουλος, Λάτσι που ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα και ο Αντρέ Σιμόες που έχει δηλωθεί στη λίστα καθώς η επιστροφή του αργεί ακόμα.

Εν τω μεταξύ, στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νασίμ Χνιντ. Ο Τυνήσιος αμυντικός που δεν ήταν στα σχέδια της ΑΕΚ για την προσεχή σεζόν, βρήκε ομάδα και αναχωρεί άμεσα με προορισμό την Αλ Σαλίγια, η οποία θα τον αποκτήσει ως δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Έτσι, κλείνει ακόμα μία υπόθεση ποδοσφαιριστή που «περίσσευε» καθώς ο Χνιντ δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στον ένα χρόνο παραμονής του στα Σπάτα. Φεύγει από την ΑΕΚ με 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κι ενώ το συμβόλαιό του «τρέχει» έως το 2024.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -