Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΕπετειακό Ημερολόγιο Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Επετειακό Ημερολόγιο Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου



Φίλες και Φίλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου,

Με αφορμή τη συμπλήρωση 125 χρόνων από την ίδρυση του Ιστορικού μας Συλλόγου, κυκλοφόρησε κι είναι προς διάθεση επετειακό ημερολόγιο με αναμνηστικό ένθετο φωτογραφιών κι από τα τρία ενεργά τμήματα του Συλλόγου.
Η διάθεση του ημερολογίου θα γίνει μέσω επικοινωνίας με τον Σύλλογο στην εφαρμογή messenger του Facebook, είτε μέσω email στην διεύθυνση [email protected], είτε μέσω επικοινωνίας με τον υπεύθυνο γραμματείας Κώστα Χατζηπαντελή (6970099799).

Παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες λόγω των συνθηκών με τον Covid 19 και της αναστολής λειτουργίας του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προσπαθούμε να παραμένουμε ενεργοί και σεβόμενοι την Ιστορία του Συλλόγου σκοπεύουμε να τιμήσουμε την φετινή επέτειο των 125 ετών που συμπίπτει χρονολογικά και με την συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα στις 17/4/2001 από την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης, με διάφορες δράσεις.
Στο τέλος του προηγούμενου έτους το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, ομόφωνα μας διέθεσε αίθουσα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά με σκοπό την αξιοποίηση του από τον Σύλλογο μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο με τη σειρά του αποφάσισε, όπως αυτός ο χώρος πέραν των λοιπών χρήσεων αξιοποιηθεί κι ως Μουσείο, όπου θα εκτεθούν ότι αναμνηστικά βραβεία ή λοιπά αντικείμενα υπάρχουν στη κατοχή του.

Καλούμε όσους φίλους και φίλες, παλαίμαχους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου ή απλούς Μαρουσιώτες που διαθέτουν το οτιδήποτε θεωρούν χρήσιμο, ως προς τη μοναδικότητα κι ιστορικότητα του και επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -