Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΕπίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου – Ενημέρωση...

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου – Ενημέρωση για τον εμβολιασμό κατά covid-19 από την Επιστημονική Υπεύθυνη Μ. Γώγου – Δήμος Αμαρουσίου




Θ. Αμπατζόγλου: «Με 600 και πλέον εμβολιασμούς την ημέρα το Μαρούσι κατατάσσεται στα αρτιότερα και δυναμικότερα κέντρα εμβολιασμού της χώρας»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, προκειμένου να ενημερωθεί από την επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, ιατρό καρδιολόγο και Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γώγου, για τη διαδικασία εμβολιασμού κατά covid-19  που πρόκειται να ξεκινήσει στο Μαρούσι προς τα τέλη του έτους.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στις κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες εντός του Κέντρου για το σκοπό του εμβολιασμού και ενημερώθηκε για το πρωτόκολλο της διαδικασίας τόσο από την Επιστημονική Υπεύθυνη όσο και από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό.

Η κα M. Γώγου κατά την ενημέρωσή της ανέφερε πως βάσει χωρητικότητας και διαθέσιμου επιστημονικού δυναμικού και σχετικών προσομοιώσεων,  το Κέντρο μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερους από 600 εμβολιασμούς την ημέρα, ένα νούμερο απόλυτα ικανοποιητικό, προκειμένου να καλυφτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ο πληθυσμός του Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθυνόμενος προς την κα Γώγου και προς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου, τους συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που φέρουν εις πέρας τόσο ως σημείο Υγειονομικής περίθαλψης και ως σημείο αναφοράς εμβολιασμών σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για τη Δημόσια Υγεία. Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στην άριστη οργάνωση και προετοιμασία του Κέντρου που εκ του αποτελέσματος κατατάσσεται στα αρτιότερα και δυναμικότερα κέντρα Υγείας και κατά συνέπεια και εμβολιασμού της χώρας. Ο Δήμαρχος έθεσε στη διάθεση του Κέντρου Υγείας τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Μαρουσιωτών, κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών.

Τον Δήμαρχο συνόδεψε στην επίσκεψή του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Στέφανος Τσιπουράκης ο οποίος αφού δήλωσε πως ως Ιατρός, θα βοηθήσει εθελοντικά τη διαδικασία των εμβολιασμών, ταυτόχρονα κάλεσε και άλλους ιατρούς να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους καθώς ο φόρτος για το Κέντρο Υγείας θα είναι μεγάλος.

Παρούσα στην επίσκεψη ήταν και η επικεφαλής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου Κορίνα Λιούτα.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -