Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΕκνευρισμένος ο Κλοπ με τις γερμανικές Αρχές

Εκνευρισμένος ο Κλοπ με τις γερμανικές Αρχές



Επικριτικός ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την απόρριψη από τις γερμανικές αρχές του αιτήματος να χορηγηθεί στη Λίβερπουλ εξαίρεση από την απαγόρευση αφίξεων από τη Μεγάλη Βρετανία, που ισχύει στη Γερμανία ως τις 17 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση αυτή έχει αντίκτυπο στον πρώτο αγώνα των πρωταθλητών Αγγλίας με τη Λειψία, για τη φάση των «16» του Champions League, που είναι προγραμματισμένη για τις 16/2, με αποτέλεσμα έτσι η γηπεδούχος ομάδα να ψάχνει για νέα έδρα.

«Δεν είναι δική μου δουλειά ή απόφαση, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών δεν αναστέλλει την απαγόρευση εισόδου από τη Βρετανία γι΄ αυτό το παιχνίδι, χορηγώντας μας ειδική άδεια», δήλωσε ο Κλοπ.

«Κανείς δεν με πήρε από τη Γερμανία να με ρωτήσει πώς έχει η κατάσταση στην Αγγλία. Προφανώς είναι μία γενική απόφαση, αλλά με όσα κάνουμε εδώ, με τον αριθμό κρουσμάτων που έχουμε ως τώρα και την πειθαρχία που επιδεικνύουμε, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μία εξαίρεση».

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έστειλε και μήνυμα προς τους συμπατριώτες του: «Δεν είμαστε μολυσμένοι, έχουμε τα ίδια προβλήματα με σας. Ξέρουμε ότι υπάρχει μία νέα μορφή (το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού), αλλά είμαστε μέσα σε μία “φούσκα” και θα μπορούσαμε να παίξουμε στη Λειψία χωρίς να διασπείρουμε τον ιό».

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ