Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΕγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του ΣΒΑΠ του...

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του ΣΒΑΠ του οποίου ο Δήμος Αμαρουσίου είναι μέλος – Δήμος Αμαρουσίου




Θ. Αμπατζόγλου: «Δικαιώνεται η απόφασή μας για επανένταξη του Δήμου μας στον ΣΒΑΠ – Προάγονται επιτυχώς οι αρχές για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων»

Με πράξη του Υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, η χρηματοδότηση του έργου του ΣΒΑΠ «Κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων, στη θέση Βαλαδόπορτα Μαρκόπουλου».

Σημειώνεται πως ο Δήμος Αμαρουσίου επανεντάχθηκε στον ΣΒΑΠ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 12η Φεβρουαρίου 2020. Επίσης υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνάντησε στις 6 Νοεμβρίου 2020, τον Πρόεδρο του ΣΒΑΠ Γιώργο Κουράση και τον Γ. Γραμματέα του Συνδέσμου Παύλο Καμάρα, με κύριο θέμα συνάντησης την Κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων.

Με αφορμή τη θετική εξέλιξη της ένταξης της κατασκευής του Διαδημοτικού Καταφυγίου στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:  «Δικαιώνεται η απόφαση αυτής της της Δημοτικής Αρχής για επανένταξη του Δήμου μας στον ΣΒΑΠ, διότι εκ του αποτελέσματος προάγονται επιτυχώς οι αρχές για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Ειδικότερα στην προκειμένη περίπτωση, με αυτό το σημαντικό έργο, προασπίζουμε την υγεία και την ασφάλεια τόσο των αδέσποτων όσο και του κοινωνικού συνόλου. Αποδεικνύεται πως όταν οι συμμαχίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνονται με πρόγραμμα και σχέδιο φέρνουν αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΑΠ. Είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ