Δευτέρα, 13 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΔιάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού υπέστη ο Νανού

Διάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού υπέστη ο Νανού



Ο σοκαριστικός τραυματισμός του δεξιού μπκ της Πόρτο, Νανού, στο χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος των «Δράκων» με την Μπελενένσες(0-0), επισκίασε την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 88ο λεπτό, όταν ο Νανού έπεσε πολύ άσχημα ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Κρίτιτσκιουκ.

Οι παίκτες ζήτησαν εσπευσμένα από το ιατρικό επιτελείο να μπει στο γήπεδο, καθώς είχε γυρίσει η γλώσσα του Νανού. Η παρέμβαση ήταν άμεση, οι γιατροί άνοιξαν το στόμα του 26χρονου αμυντικού και τον έσωσαν.

Ύστερα από λίγα λεπτά ο ποδοσφαιριστής από τη Γουϊνέα-Μπισάου τοποθετήθηκε σε φορείο έχοντας τις αισθήσεις του και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Λισσαβόνας.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού, γι΄ αυτό και θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

«Ο Νανού έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, με απώλεια μνήμης. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάστασή του, έχει συνείδηση κι έχει προσανατολιστεί στο χρόνο και στο χώρο. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση της Πόρτο.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ