Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικά«Δεν περίμενα ότι θα φύγω από την Μπαρτσελόνα. Ό,τι είναι η ομάδα...

«Δεν περίμενα ότι θα φύγω από την Μπαρτσελόνα. Ό,τι είναι η ομάδα το οφείλει στον Μέσι»



Περίπου 6 μήνες μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero», στη διάρκεια της οποίας παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε πως θα έφευγε από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Ουρουγουανός στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε και στα όσα έχουν συμβεί κι εξακολουθούν να συμβαίνιυν από το περασμένο καλοκαίρι με τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας με έμφαση πως «αυτό που είναι σήμερα η Μπαρτσελόνα το οφείλει στον Λίο»!

Για το δικό του θέμα σχολίασε: «Οταν με ενημέρωσαν πως δεν με υπολογίζουν ήταν δύσκολο, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Ήταν δύσκολες οι στιγμές. Μου τηλεφώνησε ο κ. Κούμαν και μου είπε ότι δεν με υπολογίζει. Η γυναίκα και τα παιδιά μου με είδαν να πηγαίνω λυπημένος στην προπόνηση.

Τότε θεώρησα σωστό να μιλήσω στην οικογένειά μου για την αλλαγή που θα έλθει. Κανείς από τους συμπαίκτες μου δεν κατάλαβε αυτήν την απόφαση. Δεν ήταν μόνο ο Μέσι που εξεπλάγη.

Στεναχωρήθηκα γι΄ αρκετές ημέρες, ωστόσο, πήραν την απόφαση ν΄ αλλάξω σελίδα. Μπροστά μου έχω νέες προκλήσεις, με έναν σύλλογο που αγωνίζεται για σημαντικά πράγματα.

Βρήκα ανθρώπους που ήθελαν να είμαι κοντά τους και χαίρομαι που βλέπω ότι με εκτιμούν. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν εύκολο να παίζεις στην Μπαρτσελόνα και να σκοράρεις 20 γκολ τη σεζόν. Αλλά δεν είναι εύκολο, υπάρχει πίεση».

Όταν μίλησε για τον Μέσι υποστήριξε: «Μου λείπει ο Λέο. Ήμασταν πολύ κοντά στους αγώνες. Έχουμε πολύ καλή σχέση και συνεχίζουμε να μιλάμε.

Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα στον Τύπο για το συμβόλαιο του Μέσι. Δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχει κόσμος που έχει τόση κακία μέσα του. Αυτό που είναι τώρα είναι η Μπαρτσελόνα, το οφείλει στον Λέο.»

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ