Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΕπικαιρότηταΓ. Τράγκας: “Χωρίζει άβυσσος την παλιά Νέα Δημοκρατία με το σημιτογενές μόρφωμα,...

Γ. Τράγκας: “Χωρίζει άβυσσος την παλιά Νέα Δημοκρατία με το σημιτογενές μόρφωμα, που έχει φτιάξει ο κ. Μητσοτάκης” (ΒΙΝΤΕΟ)



Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί κλιμάκιο του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» στην Λαμία και περιοχές της Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Γ. Τράγκας, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “TRT”  Βόλου και τoν δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την φίμωση του Τύπου στη Ελλάδα, τους Κυβερνητικούς χειρισμούς της πανδημίας, την Δεξιά στην Ελλάδα σήμερα και τους στόχους του Κ.ΕΛ.ΑΝ.

“Επί προεδρίας Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν θα περνούσαν ούτε 10 χιλιόμετρα μακριά από τα κτίρια της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μπογδάνος, ο κ. Βορίδης, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο κ. Πλεύρης, θα είχε πάρει ασφαλιστικά μέτρα η ΝΔ”. Επιπλέον σχολίασε:  “Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όπως τους έζησα εγώ στη  καραμανλική «Βραδυνή», ήταν θιασώτες του Τρίτου Ράιχ… Χωρίζει άβυσσος την παλιά Νέα Δημοκρατία με το σημιτογενές μόρφωμα που έχει φτιάξει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Εγώ εκφράζω την παλιά δημοκρατική κεντροδεξιά στην Ελλάδα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -