Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΕπικαιρότηταΓιώργος Τράγκας( Δήλωση-Σχόλιο) : Επιδιώκει να μοιάσει και να ξεπεράσει τον εφιάλτη...

Γιώργος Τράγκας( Δήλωση-Σχόλιο) : Επιδιώκει να μοιάσει και να ξεπεράσει τον εφιάλτη πατέρα του!



Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου θέλει να ξεπεράσει τον εφιάλτη πατέρα του. Θέλει να υπερκεράσει την Ιουλιανή προδοσία που έφερε τη δικτατορία της 21ης Απρίλιου και τον Αττίλα στη Κύπρο. Επιθυμεί διακαώς να είναι εφιαλτικότερος του πατρός του σε ακραία αυταρχικά μέτρα και αντιλαϊκές πολιτικές. Επιδιώκει να του μοιάσει και να τον ξεπεράσει σε υποτέλεια και δουλικότητα προς το Γερμανικό παράγοντα και τα μεγάλα συμφέροντα. Η Καλτσεστρούτσι και ο Παντσαβόλτα θα γίνουν ασήμαντο σκάνδαλο μπροστά στα δικά του. Κατόρθωσε επί των ημερών του να φέρει τη χώρα στην 70η θέση παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου.

Στη δική του «Σιναλόα» δολοφονούνται εν ψυχρώ δημοσιογράφοι, όπως ο Γιώργος Καραϊβάζ, και ποτέ δεν συλλαμβάνονται οι δολοφόνοι τους. Δεν θεωρεί «επικίνδυνα άτομα»  τους διάφορους «Λιγνάδηδες» και θεωρεί εαυτόν αρχάγγελο-προστάτη της υγείας των Ελλήνων!

Στην πραγματικότητα θέλει να εμφανιστεί ως αρχάγγελος της κάθαρσης,  όπως ο πατέρας του που έσυρε στο Ειδικό Δικαστήριο με πλήθος χαλκευμένων καταθέσεων τον Ανδρέα Παπανδρέου. Θέλει να μας πάει σε πρόωρες εκλογές μέσα σε ατμόσφαιρα υγειονομικής δικτατορίας και Ειδικών Δικαστηρίων. Αξιοποιεί τις θολές επιχειρήσεις του Τσίπρα με το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL ενώ ο ίδιος, το ίδιο σκοτεινός,  πληρώνει ένα βουνό λεφτά στα Πανελλαδικά κανάλια για να τον υμνούν καθημερινά.

Το γεγονός ότι θέλει να μοιάσει και να ξεπεράσει τον πατέρα του είναι η μεγάλη τραγωδία της σύγχρονης Ελλάδας… Η έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας δείχνει ότι επί των ημέρων του επιβάλλονται στον Ελληνικό λαό  περιορισμοί στο δικαίωμα της Ελευθερίας της Έκφρασης και των Ειρηνικών συναθροίσεων. Την ίδια περίοδο, όπως αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία, παραβιάστηκαν τα δικαιώματα συνδικαλιστών και ποινικοποιήθηκαν πολιτικές και συνδικαλιστικές ενέργειες. Ακόμη θεσπίστηκαν και εφαρμόστηκαν παράνομοι νόμοι .

Συνελήφθησαν διαδηλωτές με ψευδή επιχειρήματα ότι δεν μπορούσαν να κρατήσουν αποστάσεις μεταξύ τους! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η δεύτερη 21η Απριλίου που δημιουργεί με όλα αυτά τα ακραία μέτρα προπέτασμα καπνού για να οδηγήσει το Αιγαίο σε διανομή και διχοτόμηση σύμφωνα με τις οδηγίες του Βερολίνου.

Ο εφιάλτης, γιός του Ιουλιανού αποστάτη, θα επιχειρήσει πρόωρες εκλογές, ενδεχομένως με εκτεταμένη επιχείρηση νοθείας. Θα το κάνει δημιουργώντας πυρακτωμένη πολιτική ατμόσφαιρα, ένα κοκτέιλ  διχασμού με τα εμβόλια και μιας άκρατης πόλωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και αυτό μέσα στο σικέ παιχνίδι που έχουν στήσει ξένα κέντρα, ειδικά το Βερολίνο στα πέτρινα χρόνια του μνημονίου και της οικονομικής κατοχής. Η επόμενη φάση του σχεδίου Μητσοτάκη περιλαμβάνει νέο δανεισμό της χώρας, ξεπούλημα της εναπομείνασας οικονομίας, επιστροφή στη σκληρή δημοσιονομική πολιτική, νόθες εκλογές και μειοδοτική συμφωνία στο Αιγαίο.  Μην περιμένετε να κοντράρουν τα σχέδια του Μητσοτάκη- Γερμανών οι υπάρχουσες αντιπολιτευτικές δυνάμεις. Η πόλωση βολεύει τον κ. Τσίπρα να παραμείνει στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Βελόπουλος επιδεικνύει διαγωγή κοσμιοτάτη υπακούοντας σε όσα του ζητάει το Μαξίμου.

Όσοι διαβάσετε αυτό το κείμενο ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ  σε όλους τους φίλους σας!

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 8 το βράδυ το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στα κεντρικά γραφεία του.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ