Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΕπικαιρότηταΓιώργος Τράγκας: Αγωνίσου μαζί μας εναντίον του Μητσοτακισμού και των “προοδευτικών” συμμάχων...

Γιώργος Τράγκας: Αγωνίσου μαζί μας εναντίον του Μητσοτακισμού και των “προοδευτικών” συμμάχων του!



Γιώργος Τράγκας (Δήλωση-Σχόλιο): Αγωνίσου μαζί μας εναντίον του Μητσοτακισμού και των “προοδευτικών” συμμάχων του!
Τετάρτη 21 Ιουλίου ώρα 20:00 πλατεία Καραϊσκάκη.

Η συγκέντρωση υπέρ της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη, αποτελεί μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για όσα επιβάλλονται στη ζωή των Ελλήνων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα της παράνομης και καταναγκαστικής επιβολής του εμβολιασμού, μέσων διαφόρων απειλών και εκβιασμών, άνευ της ελεύθερης συναίνεσης και επιλογής του πολίτη. Έχει να κάνει με τον πρωτοφανή, καθημερινό βιασμό του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών όλων των Ελλήνων πολιτών, που έχασαν τις δουλειές τους, ισοπεδώθηκαν οικονομικά και αντιμετωπίζουν τον εργασιακό μεσαίωνα και τις αντιλαϊκές πολιτικές του εφιαλτικού Μητσοτακισμού.

Ολόκληρη η Ευρώπη “βράζει” από την πολιτική εργαλειοποίηση του COVID-19, που χρησιμοποιείται πλέον ως επιχείρημα προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα κοινωνία, υπάκουη, πειθαρχημένη και καθόλου ελεύθερη και δημοκρατική. Χιλιάδες Γάλλοι, διαδηλώνουν στους δρόμους κατά των μέτρων που πρόκειται να εξειδικεύσει και να αναγγείλει ο Εμανουέλ Μακρόν. Ο μέσος Γάλλος πολίτης αναρωτιέται “εις το όνομα ποίου” ο κ. Μακρόν ανακοινώνει αυτά τα μέτρα, καταστρέφοντας τη ζωή εκατομμυρίων Γάλλων. Στην Ελλάδα είναι πλέον αντιληπτό από όλους, ότι ο κ. Μητσοτάκης με την ανοχή του κ. Τσίπρα, του κ. Βαρουφάκη, του κ. Βελόπουλου κ.α επέβαλε και συντηρεί μέτρα καταστροφής της ανθρώπινης ψυχής και της οικονομίας. Μια οικονομία που συντρίβεται με αυτές τις μεθόδους, οδηγείται (έτσι συμβαίνει πάντα) σε λιγότερα χέρια, σε μονοπώλια. Προφανώς τώρα οδηγείται στους πάτρωνες και στους φίλους του σημερινού Πρωθυπουργού.

Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι δεν είναι “αντιεμβολιστικό”. Είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Είναι υπέρ της ελεύθερης επιλογής του ανθρώπου και της απόλυτης συναίνεσής του σε αυτή την ιατρική πράξη, όπως και σε οποιοδήποτε ιατρική πράξη. Είναι εναντίον όλων αυτών των μέτρων που θυμίζουν 21η Απριλίου και ατμόσφαιρα Όργουελ. Είναι εξωφρενική η ευθυγράμμιση του σημερινού Μαξίμου, αλλά και της σημερινής αντιπολίτευσης (Τσίπρας, Βαρουφάκης) στο θέμα του υποχρεωτικού και μη εθελοντικού εμβολιασμού, την ώρα που οι πολυεθνικές των φαρμάκων, αυτές που παράγουν τα εμβόλια, σπεύδουν να αναφέρουν και να προειδοποιήσουν ότι υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδος και περικαρδίτιδος, πολύ σοβαρών ασθενειών. Δηλαδή, η κυβέρνηση ωθεί εκατομμύρια Έλληνες σε ρίσκο για το οποίο προειδοποιούν ήδη, με επίσημες ανακοινώσεις τους, η Pfizer και η BioΝTech. Επίσης, προβαίνουν σε αυτή την πολιτική κτηνωδία, ενώ ουδείς μπορεί να βεβαιώσει για την περίοδο ανοσίας, που προσφέρει οποιοδήποτε από τα εμβόλια. Ήδη το Ισραήλ αναφέρει ότι αυτά τα εμβόλια προσφέρουν ελάχιστη προστασία από τη μετάλλαξη Δέλτα.

Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος και ύψιστη ανηθικότητα να λες σε κάποιον συνάνθρωπό σου “θα κάνεις το εμβόλιο γιατί αλλιώς θα χάσεις την εργασία σου, την ψυχαγωγία σου και δεν θα ζήσεις κανονικά τη ζωή σου”, την ώρα που εκ προοιμίου και εκ του ασφαλούς, έχεις απαλλαγεί ποινικών και αστικών ευθυνών, για την περίπτωση που κάποιος πεθάνει ή μείνει παράλυτος, ή μια ολόκληρη οικογένεια χάσει το στήριγμά της. Είναι ντροπή για τους δήθεν νεοφιλελεύθερους ή προοδευτικούς υπαλλήλους (πρώην και νυν του Τζορτζ Σόρος και του Μπιλ Γκέιτς), να πειραματίζονται πάνω σε ανθρώπινες ζωές, με την ψυχολογία των ναζί και να παραβιάζουν μαζικά, ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα, έχοντας εκ προοιμίου απαλλάξει από πάσα αστική και ποινική ευθύνη πολυεθνικές εταιρείες, λοιμωξιολόγους και εαυτούς!

Όταν διαλύεις τόσο εύκολα την οικονομία στη Μύκονο και σε όλα τα ελληνικά νησιά, σίγουρα θέλεις να πουλήσεις τον τουρισμό σε δικά σου αφεντικά ή φίλους. Όταν υπερχρεώνεις εκατοντάδες ξενοδοχεία, σίγουρα θέλεις να τα βγάλεις στο σφυρί, αντί πινακίου φακής, για να τα πάρουν τα χέρια που σε στηρίζουν. Κυρίως όμως αλλάζοντας τη μορφή της οικονομίας και την αγορά εργασίας, θέλεις να αλλάξεις την υφή της σημερινής Δημοκρατίας και να μειώσεις χωρίς αντίδραση τα ατομικά δικαιώματα. Αυτό συμβαίνει στη χώρα μας και στην περιοχή των Εσπερίδων, με εργαλείο τον υπαρκτό, αλλά όχι τόσο θανατηφόρο ιό, ο οποίος “έβγαλε” από το μυαλό μας ότι οι άνθρωποι, κυρίως, πεθαίνουν από καρδιαγγειακά, νεοπλασίες και από την πείνα σε όλο τον πλανήτη. Δηλαδή ο ιός χρησιμοποιείται για να ξεχάσουμε την πρώτη αιτία θανάτου που είναι η πείνα, δηλαδή η ανέχεια.

Σκεφτείτε: Ο COVID-19 έφερε απομόνωση, στέρηση της κοινωνικής συναναστροφής και μείωση της κοινωνικής αντίστασης. Πράγμα που προάγει την υποταγή και την υπακοή. Τα χρυσοπληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης προσέφεραν, όπως λένε οι ειδικοί, την επανάληψη του ψέματος, δηλαδή αυτό που δημιουργεί το “μονοπώλιο της αντίληψης”. Εντελώς γκεμπελίστικη μέθοδος – νεοναζιστική: “Λέγε, λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει”.

Ο Μητσοτακισμός εφάρμοσε με χειρότερο τρόπο από όλες τις χώρες του κόσμου, όλες αυτές τις μεθόδους. Εξάντλησε το λαό, ενεργοποίησε φόβους με συνεχή αβεβαιότητα, εξασθένησε την ψυχική και σωματική ανθεκτικότητα των πολιτών. Έβαλε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε συχνή πίεση, απελπισία και αβεβαιότητα. Απαγόρευσε τη συναναστροφή, την ανθρώπινη επαφή, τη διασκέδαση, τη μουσική, τον χορό, προκαλώντας άδειασμα της ψυχής των πολιτών, μαρασμό, μελαγχολία, σύγχυση και ψυχική απόσταση. Αυτό φέρνουν κυρίως η μη παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η απαγόρευση της εστίασης και η απομάκρυνση από την Εκκλησία. Όλα αυτά τα μέτρα ψυχαναγκασμού, συνοδεύονται από χυδαία προπαγάνδα που περιλαμβάνει κυρώσεις, πρόστιμα και απειλές που φέρνουν φόβο, αγωνία, ανασφάλεια και απελπισία. Τα απομονωμένα άτομα σιγά-σιγά κυριαρχούνται από κάποιον άλλον: Από την φωνή που μιλάει στον τηλεοπτικό δέκτη. Από έναν Big Brother. Όσο πιο αντιφατικοί και οξύμωροι είναι όλοι αυτοί οι κανόνες που απειλούν με αρνητικές συνέπειες τον ακροατή, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η εξαθλίωση της ψυχής του.

Οι ναζί και γενικά οι δυνάμεις κατοχής, όπως αναφέρουν πλήθος ερευνών και εγχειριδίων χρησιμοποιούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων, τις ίδιες δέσμες μέτρων. Οι περιστασιακές παραχωρήσεις προς τους κρατούμενους, έχουν να κάνουν με την παρεχόμενη ελπίδα ότι κάποια στιγμή η ζωή τους θα επανέλθει στην κανονικότητα της. Αυτή η “ελπίδα” προσφέρεται για να φέρει μεγαλύτερη υπακοή. Το ίδιο συμβαίνει, όπως παρατηρούν πολύ με τον COVID – 19 και τα lockdown. Δηλαδή δίνονται κάποιες περισσότερες ελευθερίες, Χριστούγεννα ή καλοκαίρι. Ο έγκλειστος, ο κρατούμενος ζει το lockdown ως πειραματόζωο προκειμένου  να “γευτεί” την προσωρινή ελευθερία – δώρο τα Χριστούγεννα ή το καλοκαίρι.

Η ταπείνωση και ο εξευτελισμός, είναι επίσης ένα μέτρο που χρησιμοποιήθηκε από δυνάμεις κατοχής προκειμένου να σπάσει οποιαδήποτε αντίσταση. Θυμηθείτε τον πρόσφατο εξευτελισμό ιερέων ή πολιτών ή νέων από τα πανελλαδικά κανάλια, επειδή τόλμησαν να κοινωνήσουν ή να ανάψουν ένα κερί ή να σερβίρουν έναν πελάτη ή να βγούνε με το κορίτσι τους στο πάρκο. Τα κανάλια συκοφαντούν τους πάντες, βαφτίζοντας τα ξεσπάσματα των εγκλείστων, επί μεγάλο διάστημα νέων, “κορωνοπάρτι” και κραυγάζοντας ότι “όποιος από αυτούς αρρωστήσει πρέπει να πληρώσει τη ΜΕΘ που θα νοσηλευτεί”!! Ταυτόχρονα όμως ακούμε τον Βουλευτή της ΝΔ κ. Καιρίδη να λέει ότι “είμεθα παιδιά των Τούρκων” και το στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού να υποστηρίζει ότι “πρέπει να τα βρούμε με τους Τούρκους γιατί έχουν δικαιώματα στο Αιγαίο”

Όσο ο Μητσοτακισμός καταστρέφει την οικονομία και η διαβίωση εκατομμυρίων Ελλήνων γίνεται κόλαση, τόσο θα ακούτε για κρατικές επιχορηγήσεις και οικονομικά αντίδωρα. Αυτό, δηλαδή το “επίδομα”, προωθεί την υπακοή των θυμάτων-πολιτών, που εξαρτώνται και έχουν την ανάγκη αυτών των μικροποσών. Έχουν την ανάγκη δηλαδή του δράστη.

Η αντίστασή μας πρέπει να είναι ειρηνική, καθολική και μαζική σε όλη τη χώρα. Το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, ο νέος πολιτικός φορέας που απλώνεται και γιγαντώνεται σε όλη τη χώρα, αγωνίζεται εναντίον της υγειονομικής δικτατορίας, που αποτελεί παραβάν της νέας τάξης πραγμάτων, που επιβάλλεται στον ευρωπαϊκό χώρο και στην Ελλάδα. Δυστυχώς εντοπίζουμε σχέσεις του απάνθρωπου Μητσοτακισμού και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τα κέντρα που εισάγουν αυτή τη φασιστική ατμόσφαιρα στη ζωή μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών, ήδη αγωνίζεται στους δρόμους. Εμείς εδώ ζούμε τον εθνομηδενισμό, την κατάργηση της εθνικής ταυτότητας, τη βάρβαρη επίθεση εναντίον της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Ανεξαρτησίας.

Έλα κοντά μας την Τετάρτη στις 20:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη. Απέναντί μας έχουμε τον Μητσοτακισμό και τους προοδευτικούς συμμάχους του που έφεραν τη χώρα στα βράχια.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -