Παρασκευή, 3 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικά«Βουνό» για τον Άρη στη ρεβάνς, μετά το 2-0 από την Αστάνα

«Βουνό» για τον Άρη στη ρεβάνς, μετά το 2-0 από την Αστάνα



Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Άρης σε μία εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε σήμερα με 2-0 στο Καζακστάν, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και, πλέον, καλείται να κάνει την υπέρβαση στην έδρα του για να συνεχίσει στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

Τα δύο γκολ του Τομάσοφ, στο 25΄ και στο 71΄, «πλήγωσαν» το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου, που θα πρέπει να φτάσει σε μία μεγάλη ανατροπή την ερχόμενη Πέμπτη (29/07, 21:30) επί ελληνικού εδάφους.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σιμούνοβιτς στο 76΄, παρ΄ όλα αυτά ο Άρης δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι συνθέσεις:  

ΑΣΤΑΝΑ (Αντρέι Τιχόνοφ): Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Μπίτρι, Σιμούνοβιτς, Εμπόνγκ, Κουάτ (84’ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Μπαρσεγκιάν (87’ Μπεγκιράι), Εουζένιο (78’ Τομάσεβιτς).  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς (77’ Χαΐροβιτς), Γκάνεα, Δεληζήσης (77’), Μπεναλουάν, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (63’ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο, Γκαρσία (46’ Μπρούνο), Μαντσίνι (87’ Μάνος).  

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ