Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΑυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών...

Αυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών συντηρήσεων σε διάφορα σημεία της πόλης – Δήμος Αμαρουσίου



 

Θ. Αμπατζόγλου: «Με την προσπάθεια όλων το Μαρούσι μας μπορεί να είναι καθαρό, πράσινο και όμορφο»

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψίες την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 σε διάφορα σημεία της πόλης όπου πραγματοποιούνται εργασίες από τις Δνσεις Καθαριότητας, Πρασίνου και τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε μεταξύ άλλων τις περιοχές:

  • Πλατεία Ευτέρπης – Σταθμός ΗΣΑΠ
  • Πλατεία Γαρδέλη
  • Πλατεία Αγίας Λαύρας
  • Σαλαμίνος
  • Ιερέως Δούση
  • Αρκαδίου
  • Αναβρύτων

όπου, ενημερώθηκε για την πρόοδο εργασιών που αφορούσαν σε φυτεύσεις, χορτοκοπή, συντήρηση διαγραμμίσεων πεζών και οδοφωτισμού, επισκευές σε παγκάκια κ.α.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες προς τις υπηρεσίες του Δήμου που τον συνόδευαν, για τη δημιουργία περισσότερων χώρων σκίασης ειδικά στην πλατεία Ευτέρπης αλλά και στο χώρο όπου τον Μάρτιο 2021 είχε πραγματοποιηθεί η καθαίρεση της αυθαίρετης κατασκευής επί της πλατείας Γαρδέλη.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με δημότες και επαγγελματίες του Αμαρουσίου, οι οποίοι του εξέφρασαν αφενός την ικανοποίησή τους για την πρόοδο στον ευπρεπισμό της πόλης αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν και αστυνόμευση των κοινόχρηστων χώρων και προστασία από την κακή συμπεριφορά των λίγων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απαντώντας σε αυτό το αίτημα ανέφερε πως η σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας θα βοηθήσει πολύ σε αυτό τον τομέα, όμως δεν θα είναι αρκετό και αυτό, αν δεν υπερισχύσει σε όλους το αίσθημα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης για μία πόλη πιο όμορφη, καθαρή και πιο φωτεινή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Δήμαρχο στις αυτοψίες συνόδεψαν στις αυτοψίες οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Νικολαράκος, Ρένα Χαλιώτη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -