Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΑυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών...

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών συντηρήσεων στην περιοχή του Στούντιο Άλφα – Δήμος Αμαρουσίου



 

Θ. Αμπατζόγλου «Κάθε γειτονιά έχει τις δικές της ανάγκες – Η αντιπυρική περίοδος απαιτεί την προσοχή όλων»

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 8  Ιουνίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή του Στούντιο Άλφα και συγκεκριμένα σε αλσύλλια, στην Πλατεία Κοτζιά και σε άλλους κοινόχρηστους όπου εκτελούνταν εργασίες αποψίλωσης, χορτοκοπής, συντήρησης πρασίνου και τεχνικών επισκευών.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή συναντήθηκε και με την Πρόεδρο του Συλλόγου Στούντιο Α και Δημοτική Σύμβουλο Μάντυ Ρώτα η οποία πέρα των ζητημάτων που έθεσε για την περιοχή,  του εξέφρασε την ικανοποίηση των κατοίκων για τις εκτεταμένες εργασίες του Δήμου, για την επικείμενη ανακαίνιση της παιδικής χαράς επί της πλατείας Κοτζιά, αλλά και για την μέριμνα της Δημοτικής Αρχής για την τακτοποίηση πολεοδομικών και ρυμοτομικών θεμάτων όπως τη μελέτη για τη διαμόρφωση της πλατείας Αγ. Ειρήνης & Στουντίου, τον σχεδιασμό για τη διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στην οδό Χρυσάνθου Τραπεζούντος, την τροποποίηση του σχεδίου της παραρεμάτιας περιοχής και στη συνέχεια πράξη εφαρμογής που εκκρεμεί από το 2003 κ.α.

O   κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Κάθε γειτονιά στο Μαρούσι έχει τις δικές της ανάγκες. Το Στούντιο Α έχει αρκετά πολεοδομικά ζητήματα που προχωρούμε προς επίλυση. Βρισκόμαστε την αντιπυρική περίοδο και περιοχές όπως αυτή που επιχειρούμε αυτές τις ημέρες, χρειάζονται διαρκή φροντίδα. Ομοίως, όμως οι ιδιωτικοί χώροι απαιτούν την προσοχή των ιδιοκτητών τους για την αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων, όπως πυρκαγιές, εν μέσω θέρους».

Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι:  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και επί θεμάτων του τμήματος Συνεργείων Δομημένων & Υπαίθριων Χώρων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Κωνσταντίνος Ρώτας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ