Πέμπτη, 25 Απριλίου,2024
ΑρχικήΤηλεόρασηΑτζούν Ιλιτζαλί: Ο Mr Survivor αγοράζει αγγλική ομάδα!

Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Mr Survivor αγοράζει αγγλική ομάδα!



Το Survivor φέρνει «τρελά» έσοδα, οι άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες πάνε εξίσου καλά, οπότε ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ποιο είναι το μεγάλο όνειρο του Mr Survivor Aτζούν Ιλιτζαλί; Μα να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα στην Αγγλία και όπως φαίνεται το έχει προχωρήσει πολύ το θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hurriyet», ο Τούρκος μεγιστάνας, αφού χώρισε δρόμους με ε την ολλανδική Φορτούνα Σίταρντ έκανε γνωστό τότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την Αγγλίθα

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις ποδοσφαιρικές μας επενδύσεις, αγοράζοντας ένα κλαμπ από το αγγλικό πρωτάθλημα. Αποχαιρετούμε τη Φορτούνα Σίταρντ, όπου είχαμε μεγάλη επιτυχία», είχε αναφέρει.

Επίσης παλαιότερα ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε πει σε συνέντευξή του στο YouTube.«Μπορεί να αγοράσω ένα κλαμπ στην Αγγλία. Μπορεί να είναι ένας από τους υποψηφίους που θα ανεβούν στην Premier League. Η Αγγλία έχει μια διαφορετική ατμόσφαιρα και θα ήταν μια συναρπαστική εμπειρία να βρίσκεσαι σε αυτό το περιβάλλον»,

Ατζούν Ιλιτζαλί: Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις

Η ομάδα για την οποία ενδιαφέρεται Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα που ενδιαφέρει τον Ατζούν Ιλιτζαλί είναι η Χαλ Σίτι η οποία φέτος ανέβηκε στην Τσάμπιονσιπ. Το ρεπορτάζ αναφέρει τι οι διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Αλάμ, από την Αίγυπτο (κατέχεις τις μετοχές του συλλόγου από το 2010), βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο.

Μάλιστα από τότε που ο αντιπρόεδρος της Χαλ, Εχάμπ Άλαμ, ακολούθησε στο Instagram τον Ατζούν Ιλιτζαλί, οι φίλαθλοί της ανυπομονούν για τις εξελίξεις. «Ελπίζουμε αυτό να καταλήξει καλά… αλλά, όπως και να έχει, χρειαζόμαστε θετική μετάβαση στην επόμενη σεζόν», έγραψε ένας φίλαθλος της αγγλικής ομάδας, σχολιάζοντας την πιθανότητα αγοράς από τον Τούρκο, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα γίνει, επιτέλους; Το ελπίζω».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ