Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΑπό τον 3ο προκριματικό του Conference League θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ το...

Από τον 3ο προκριματικό του Conference League θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ το ευρωπαϊκό του ταξίδι για τη σεζόν 2021/2022



Η απόφαση της UEFA να δώσει προτεραιότητα στις ομάδες που αναδείχθηκαν κυπελλούχες στην χώρα τους την σεζόν 2020/2021, έβγαλε κερδισμένο και τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα ξεκινήσει το εφετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι στο νεοσύστατο Conference League από τον τρίτο και όχι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Εκτός των «ασπρόμαυρων», από την αλλαγή αυτή βγήκαν κερδισμένες ακόμη, η κυπελλούχος Ελβετίας, Λουκέρνη, η κυπελλούχος Σλοβενίας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, η κυπελλούχος Ουγγαρίας, Ούιπεστ, του Λουξεμβούργου (δεν έχει βγει ακόμα) και της Λιθουανίας (Πανεβέζις) οι οποίες αντί για τον πρώτο προκριματικό θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον δεύτερο.

Η εξέλιξη αυτή θα δώσει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει περισσότερες «ανάσες» και συγκεκριμένα δύο επιπλέον εβδομάδες ξεκούρασης, μιας και οι υποιχρεώσεις του στη νέα διοργάνωση της UEFA θα ξεκινήσουν στις 5 Αυγούστου, ημερομηνία στην οποία έχει οριστεί η διεξαγωγή του Γ΄ προκριματικού του Conference League με τη ρεβάνς να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -