Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΤηλεόρασηΑπαρηγόρητος ο Δούκας Σεβαστός – Νέα ρήξη με τα παιδιά του

Απαρηγόρητος ο Δούκας Σεβαστός – Νέα ρήξη με τα παιδιά του



Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν τη νέα ρήξη του Δούκα Σεβαστού με τα παιδιά του.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και το Sportime σας έχει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Όπως διαβάσατε, το Διαφάνι θα σοκαριστεί από την απόπειρα δολοφονίας του Λάμπρου, όμως τα νέα επεισόδια θα φέρουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις που θα απογειώσουν την τηλεθέαση του σίριαλ.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Δούκας Σεβαστός που αναμένεται να έρθει σε νέα ρήξη με τα παιδιά του, η συμπεριφορά των οποίων, δείχνει να τον καταβάλλει.

Ο ισχυρός άνδρας νιώθει πλέον απογοητευμένος για τις σχέσεις του μαζί τους και σκοπεύει να βρει παρηγοριά στην Αντιγόνη, τη στιγμή που παλεύει για να γλιτώσει την περιουσία του από την Μυρσίνη.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μελετήσει κρυφά από όλους τον φάκελο του αεροδρομίου ενώ η Πηνελόπη αποκαλύπτει πως σκοπεύει να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας Μεγαρίτης συνεχίζει ακάθεκτος το σκοτεινό του σχέδιο καθώς θέλει να σβήσει κάθε ίχνος και κάθε αποδεικτικό στοιχείο που να τον ενοχοποιεί για τις δολοφονίες του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Ο Λάμπρος φαντάζει την δεδομένη στιγμή η μεγαλύτερη απειλή για τον ίδιο καθώς δεν είναι τυχαίο πως θέλει με κάθε τρόπο να τον βγάλει από την μέση.

Η δολοφονική επίθεση στην φυλακή δεν στέφθηκε με επιτυχία, ο Λάμπρος κατάφερε να ξεφύγει από τα σχέδια του προς στιγμήν, όμως το μέλλον κρύβει πολλά και ο δάσκαλος θα νιώσει για ακόμη μια φορά την απειλή.

Τέλος, η απόφαση του Ακύλα να βάλει τον Κυριάκο στη θέση του Τόλλια έχει οδηγήσει την Ουρανία στα άκρα που πλέον σκέφτεται περισσότερο από ποτέ να χωρίσει μαζί του.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ