Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΑπάντηση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Αμαρουσίου Κων/νου Ρώτα στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης...

Απάντηση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Αμαρουσίου Κων/νου Ρώτα στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο» Λευτέρη Μαγιάκη: «Μικροπολιτική με τις περιουσίες των συμπολιτών μας»



Παραθέτουμε την απάντηση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κου Ρώτας προς τον Κο Μαγιάκη:

Σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Μαγιάκη και επειδή πρέπει – με κάθε αφορμή – να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στους Μαρουσιώτες, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Το οικόπεδο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Μαγιάκης, είναι ιδιόκτητο!

Το ομολογεί άλλωστε και ο ίδιος. Σε τέτοια θέματα δεν χωράει «λαϊκισμός» απλά και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων. Ο κ.Μαγιάκης, όφειλε μετά από τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση, αλλά κι ως μηχανικός, να αντιμετωπίζει θέματα τέτοιας φύσεως όπως αρμόζει στην ιδιότητά του κι όχι υπό το πρίσμα μικροπολιτικής.

Καμία παρέμβαση από την πλευρά του Δήμου σε ιδιοκτησίες με τον τρόπο που θεωρεί ο ίδιος ως τον πιο «δημοκρατικό», δεν μπορεί να γίνει.

Δημοτικός σύμβουλος, με πολλά χρόνια θητείας, όπως ο κ.Μαγιάκης δεν μπορεί να χαρακτηρίζει τους θεσμούς ως κατώτερους των περιστάσεων ή ότι δεν ενημερώνουν ή αποκρύπτουν.

Αν ο κ. Μαγιάκης προτείνει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού πρέπει να ασκεί κάποια άλλη εξουσία πέρα της αναγνωρισμένης και θεσμοθετημένης έναντι των περιουσιών των πολιτών, να μας ενημερώσει.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ.Αμπατζόγλου, έχει αποδείξει από την αρχή της θητείας του ότι ενεργεί με γνώμονα τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και τη δημοκρατικότητα, κάτι που έχει αναγνωριστεί από όλες τις πολιτικές πλευρές σε ποικίλα ζητήματα του Δήμου μας.

Τέτοιες ατυχείς δημόσιες παρεμβάσεις, όπως του κ.Μαγιάκη, σπιλώνουν τις έννοιες  της δημοκρατικότητας, της διαφάνειας, της νομιμότητας και δημιουργούν σύγχυση ακόμη και για τα αυτονόητα.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ