Πέμπτη, 25 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΑνοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Τσέλσι

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Τσέλσι



Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην ισπανική πρωτεύουσα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας (5 Μαΐου) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την «αναγεννημένη» ομάδα του Τόμας Τούχελ να έχει ένα μικρό προβάδισμα, που αντισταθμίζει με την εμπειρία και την κλάση της η «βασίλισσα».

Το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν παρέμεινε αήττητο για 18ο συνεχή αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο, σε οκτώ βράδια από σήμερα θα χρειαστούν νίκη ή «λευκή» ισοπαλία για να προκριθεί στον τελικό.

Αγωνιστικά, ο Πούλισικ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους «μπλε» στο 14ο λεπτό. Ο Μπενζεμά με το 28ο φετινό τέρμα του ισοφάρισε στο 29΄, ενώ επτά λεπτά νωρίτερα ο ίδιος είχε σουτ στο δοκάρι.

Ήταν η τρίτη ισοπαλία για τη Ρεάλ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τα παιχνίδια με Χετάφε και Μπέτις στη La Liga.

Η Τσέλσι, στην πρώτη παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά από επτά χρόνια, απέδειξε ξεκάθαρα πως οι εκτός έδρας νίκες επί των Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο στους «16» και στα προημιτελικά κάθε άλλο παρά τυχαίες ήταν.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ