Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΑνεστάλη ως τις αρχές του 2022 η διαδικασία «διαιτησίας» της Νιούκαστλ εναντίον...

Ανεστάλη ως τις αρχές του 2022 η διαδικασία «διαιτησίας» της Νιούκαστλ εναντίον της Premier League



Οι διαδικασίες «διαιτησίας» της Νιούκαστλ εναντίον της Premier League αναφορικά με απόπειρα εξαγοράς του κλαμπ από σαουραδαβικό fund, που ματαιώθηκε, αναβλήθηκε έως τις αρχές του 2022 λόγω «ζητημάτων γύρω απ’ την παράθεση αποδεικτικών στοιχείων», ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος της Δευτέρα (19/07).

Η προτεινόμενη εξαγορά ύψους 305 εκατομμυρίων λιρών (365 εκατ. ευρώ) από μια κοινοπραξία που περιλάμβανε το κυρίαρχο ταμείο της Σαουδικής Αραβίας PIF, τους PCP Capital Partners και τους Reuben Brothers κατέρρευσε τον Ιούλιο του 2020, όταν το επενδυτικό γκρουπ ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει το όλο θέμα.

Ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικλ Άλσεϊ, κίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον της Premier League νωρίτερα το 2021, κατηγορώντας τη διοργανώτρια αρχή ότι ενεργούσε καταχρηστικά στην απόρριψη της προσφοράς εξαγοράς της Νιούκαστλ.

«Τα μέρη παρακολούθησαν σήμερα (19/07) μια ακρόαση για την υπόθεση μεταξύ Νιουκάστλ και Premier League» δήλωσε ο αγγλικός σύλλογος και συμπλήρωσε πως «…η κύρια ακροαματική διαδικασία στη διαιτησία δυστυχώς ανεστάλη μέχρι τις αρχές του 2022 λόγω ζητημάτων γύρω απ’ την παράθεση αποδεικτικών στοιχείων».

 

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -