Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΑλλάζει έδρα και το Μπενφίκα-Άρσεναλ

Αλλάζει έδρα και το Μπενφίκα-Άρσεναλ



«Βροχή» πέφτουν οι αλλαγές έδρών σε αγώνες του Champions League και του Europa League, εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνουν οι χώρες της Γηραιάς Ηπείρου για το περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ως εκ τούτου η αναμέτρηση των «32» του Europa League, ανάμεσα στην Μπενφίκα και στην Άρσεναλ θα διεξαχθεί, εκτός απρόοπτου, στις 18/02 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και όχι στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, εξαιτίας της απαγόρευσης εισόδου που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση της χώρας σε Βρετανούς ταξιδιώτες.

Ήδη έχουν αλλάξει και οι έδρες των πρώτων αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Champions League, Λειψία-Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ-Μάντζεστερ Σίτι, οι οποίες θα διεξαχθούν στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μπενφίκα ήρθε σε συμφωνία με την Άρσεναλ προκειμένου ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας για τους «32» του Europa League (18/02, 22:00) να διεξαχθεί στην έδρα των Ρόμα και Λάτσιο.

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας πήρε την απόφαση της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα της Ιβηρικής για να μην αυξηθούν τα κρούσματα και πιεστεί ακόμα περισσότερο το σύστημα υγείας.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -