Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΈναρξη εγγραφών/επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς- Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου - Δήμος...

Έναρξη εγγραφών/επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς- Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου – Δήμος Αμαρουσίου



 

Θ. Αμπατζόγλου: Υψηλή προτεραιότητά μας είναι όλα τα παιδιά της πόλης μας να φιλοξενούνται σ’ ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον

Ξεκινά από την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 από τις 10:00 π.μ. η κατάθεση των αιτήσεων για την εγγραφή/επανεγγραφή στους Δημοτικούς-Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς-Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου, αποκλειστικά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://maroussiaitiseisvn.tcloudapp.net/ ,στην οποία υπάρχει σχετική ανακοίνωση με αναλυτικές πληροφορίες

Η χρονική περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 μέχρι τις 12:00 π.μ. με δυνατότητα παράτασης μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.      Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στην ψηφιακή πλατφόρμα και αφού οι ενδιαφερόμενοι λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου είναι απαραίτητη η υποβολή του συνόλου των σχετικών δικαιολογητικών          (όπως αναφέρονται αναλυτικά στην ανακοίνωση), με εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Στους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς γίνονται δεκτά τα παιδιά με ημερομηνία γέννησης από 01/01/2018 έως και 30/09/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ στα τηλέφωνα: 213-20.31.948, 949.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς σημειώνει:

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, προσφέροντας τους ποιοτικές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με τη σημαντική συμβολή των εργαζομένων και του έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού των Σταθμών.

Υψηλή προτεραιότητά μας είναι όλα τα παιδιά της πόλης μας να φιλοξενούνται σ’ ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον που θα συμβάλλει στην ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη, στηρίζοντας παράλληλα τη Μαρουσιώτικη οικογένεια και την εργαζόμενη μητέρα. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς του γονείς που και φέτος θα εμπιστευθούν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και ευελπιστούμε η φετινή χρονιά να κυλίσει απρόσκοπτα λόγω της πανδημίας και να είναι μια καλύτερη χρονιά.»               

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -