Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικά«Άλωσε» το «Κινγκ Πάουερ» η Νιουκάστλ

«Άλωσε» το «Κινγκ Πάουερ» η Νιουκάστλ



Τεράστιο άλμα σωτηρίας έκανε το βράδυ της Παρασκευής (7/05) στο «Κίνγκ Πάουερ» η Νιουκάστλ, η οποία με μία άκρως επιβλητική εμφάνιση διέλυσε με 4-2 την τρίτη της κατάταξης, Λέστερ, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Με τους τρεις βαθμούς που πήραν οι «ανθρακωρύχοι» ανέβηκαν πέντε θέσεις στην κατάταξη κι από την 17η θέση βρέθηκαν στην 13η με 39 βαθμούς, βάζοντας από κάτω τους τις Μπέρνλι, Σαουθάμπτον (33αγ.), Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας (33αγ.), έστω και με ματς περισσότερο.

Η ομάδα του Στιβ Μπρους προηγήθηκε 4-0 με τέρματα των Γουίλοκ (22΄), Ντάμετ (34΄) και δύο γκολ του Γουίλσον (64΄, 74΄), με τις «αλεπούδες» να περισώζουν κάπως το γόητρό τους μειώνοντας προς το τέλος, με τους Ολμπράιτον και Ιχεανάτσο.

Η απρόσμενη αυτή ήττα βάζει σε μπελάδες το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς ως προς τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Champions League, ειδικά στην περίπτωση που Τσέλσι και Γουέστ Χαμ καταφέρουν να νικήσουν τις Μάντσεστερ Σίτι (εκτός) και Έβερτον (εντός).

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ