Άγριες Μέλισσες Spoiler 6/6: Ο Γιάννης Κουκουράκης, έκανε μία τρελή αποκάλυψη που ενδεχομένως θα ξαφνιάσει για τη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 6/6: Οι Άγριες Μέλισσες έφτασαν στο τέλος τους για φέτος και πλέον οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν το φθινόπωρο προκειμένου να δουν τις εξελίξεις στο Διαφάνι.

Τα όσα είδαμε να γίνονται μπροστά στα μάτια μας στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, ήταν πραγματικά συγκλονιστικά.

Αρχικά, αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ανατροπή ήταν αναμφίβολα ο θάνατος της Ανέτ, σε ένα επεισόδιο που θα μπορούσε άνετα να είναι το τελευταίο, ωστόσο τα ερωτηματικά θα ήταν πάρα πολλά.

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν πραγματικά φανταστική σε μία ερμηνεία που προκάλεσε ανατριχίλα σε όσους την παρακολούθησαν.

Φυσικά στη συνέχεια ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με τον θάνατο του Μιλτιάδη, που πραγματικά έφερε λυγμούς στους θαυμαστές της σειράς, με τα τελευταία λόγια του να είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

Ας έρθουμε όμως στην αποκάλυψη του Κωνσταντή, με τον ίδιο και τον Νικηφόρο να χάνονται μέσα στις φλόγες. Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης όμως έκανε μια αποκάλυψη που ενδεχομένως να σε ξαφνιάσει.

Είπε πως δεν έχει δει μέχρι τώρα τα τρία τελευταία επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες, γιατί έκανε πρόβες για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει και έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.