ΑρχικήΕπιστήμη και τεχνολογίαΦωτιά στο Datacenter της OVH, αρκετές ιστοσελίδες

Φωτιά στο Datacenter της OVH, αρκετές ιστοσελίδες χάθηκαν

Φωτιά προκλήθηκε στο data της OVH στο Στρασβούργο της Γαλλίας. Αποτέλεσμα ήταν η πτώση σε χιλιάδες ιστότοπους και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών προσθηκών WP Rocket και Imagify. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν tweets ενημερώσεις στους πελάτες τους.
Η OVH έγραψε στο Twitter ότι ενώ η φωτιά έχει σβήσει, οι πυροσβέστες παραμένουν στη σκηνή ψύχοντας το κτίριο. Έγραψαν επίσης ότι πολλοί τους διακομιστές δεν θα επανεκκινήσουν σύντομα.
Πολλοί ιστότοποι αναφέρουν ότι έχουν χάσει την παρουσία τους στον ιστό, με έναν ιστότοπο παιχνιδιών προβλέπει σημαντική απώλεια δεδομένων.

Όσοι δεν έχουν δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους μπορεί να βρεθούν σε δύσκολη θέση. Δεν σαφές αυτήν στιγμή εάν η OVH θα μπορεί να επαναφέρει τα δεδομένα που χάθηκαν στους διακομιστές cloud.

Οι ιστότοποι που διαθέτουν αντίγραφο ασφαλείας θα πρέπει να αλλάξουν το DNS τους σε διακομιστή και να μεταφορτώνουν αμέσως έναν server. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για τη διάδοση των νέων ρυθμίσεων DNS. Επομένως, είναι πιθανό ορισμένοι ιστότοποι να χρειαστούν λίγες μέρες για να επιστρέψουν.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -