ΑρχικήΤοπικά νέαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου»...

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» – Δήμος Αμαρουσίου

 

Θ. Αμπατζόγλου: «Την αθλητική εξέλιξη του κανείς δεν θα μπορέσει να την εμποδίσει»

του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» Αντώνη Τσέκενη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Νικολαράκου.

Κατά συνάντηση ο ενημερώθηκε για τις επικαιροποιημένες ανάγκες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, είτε αφορούν υποδομών, είτε σε λειτουργικά ζητήματα. Από την πλευρά του Σωματείου διαπιστώθηκε η βούληση της Δημοτικής Αρχής και η διαρκής στήριξη της στους αθλητικούς φορείς της πόλης, στο πλαίσιο πάντα των εφικτών λύσεων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αναφερόμενος και σε όσοι κακόπιστα δυσφημούν το τεχνικό πρόγραμμα των αθλητικών έργων στον Δήμο,  δήλωσε: «Οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας τόποι σωματικής και πνευματικής διαπαιδαγώγησης για τους νέους Μαρουσιώτες. Οι ανάγκες τους μεγάλες και προσπαθούμε να είμαστε καθημερινά στο πλευρό τους, καθώς η πόλη μας εξελίσσεται με την πάροδο των χρόνων σε ένα σημαντικό φυτώριο αθλητικών ταλέντων. Η αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών θα , όπως και η δημιουργία νέων και κανείς δεν θα μπορέσει να εμποδίσει αυτή τη θετική εξέλιξη, ικανοποιώντας οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες».

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -