Πέμπτη, 15 Απρίλιος,2021ΑρχικήΝτελιβεράςΜπράβο Δήμαρχε

Μπράβο Δήμαρχε (video)

Στις 22-5-20 είχαμε δημοσιεύσει δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου μετά από επίσκεψη του Δημάρχου Θ. έργα στην Κονίτσης δήλωση:
Θ. Αμπατζόγλου: «Ένα σημαντικό έργο κατοίκους της Κοκκινιάς παραδίδεται τέλος Ιουνίου»

Κάτι το οποίο τότε έμοιαζε με πολιτική εξαγγελία χωρίς αντίκρισμα ειδικά μετά την ταλαιπωρία των κατοίκων που ανέμεναν ένα αναμονής για την ολοκλήρωση, σήμερα όμως είναι μια πραγματικότητα.
Η Κονίτσης έχει ασφαλτοστρωθεί από το Σάββατο 27-6 και έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία. Φυσικά εκκρεμεί να πέσει και η δεύτερη στρώση ασφαλτικού οδοστρώματος. Εκτιμούμε ότι η ταλαιπωρία τόσο των κατοίκων όσο και διερχομένων με τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας έχει φτάσει στο τέλος της.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ένα πολιτικό πρόσωπο εξαγγελει ημερομηνία η οποία τηρήται, και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο εργολάβος είχε παράταση για παράδοση ώς το τελος Αυγούστου.

Εμείς θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμαρχο ο οποίος μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ανάληψης των καθηκόντων του έχει αποδείξει ότι έχει τη θέληση και την δύναμη να λύσει πολλά από τα προβλήματα της πόλης μας.

Απολαύστε το με την διαδρομή κατά μήκος της οδού Κονίτσης.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -