Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΝτελιβεράςΜπράβο Δήμαρχε (video)

Μπράβο Δήμαρχε (video)



Στις 22-5-20 είχαμε δημοσιεύσει δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου μετά από επίσκεψη του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου στα έργα στην Κονίτσης με την δήλωση:
Θ. Αμπατζόγλου: «Ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Κοκκινιάς παραδίδεται τέλος Ιουνίου»

Κάτι το οποίο τότε έμοιαζε με πολιτική εξαγγελία χωρίς αντίκρισμα ειδικά μετά την ταλαιπωρία των κατοίκων που ανέμεναν ένα χρόνο αναμονής για την ολοκλήρωση, σήμερα όμως είναι μια πραγματικότητα.
Η οδός Κονίτσης έχει ασφαλτοστρωθεί από το Σάββατο 27-6 και έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία. Φυσικά εκκρεμεί να πέσει και η δεύτερη στρώση ασφαλτικού οδοστρώματος. Εκτιμούμε ότι η ταλαιπωρία τόσο των κατοίκων όσο και διερχομένων με τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας έχει φτάσει στο τέλος της.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ένα πολιτικό πρόσωπο εξαγγελει ημερομηνία παράδοσης η οποία τηρήται, και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο εργολάβος είχε παράταση για παράδοση ώς το τελος Αυγούστου.

Εμείς θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμαρχο ο οποίος μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ανάληψης των καθηκόντων του έχει αποδείξει ότι έχει τη θέληση και την δύναμη να λύσει πολλά από τα προβλήματα της πόλης μας.

Απολαύστε το βίντεο με την διαδρομή κατά μήκος της οδού Κονίτσης.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -