Ο παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αποκαλύπτοντας τις παρενέργειες που έχει. 

Η Κατερίνα Καινούργιου που μέχρι πρότινος παρουσίαζε την εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια γύρισε από τη Μύκονο που έκανε τις διακοπές της, κάνοντας το εμβόλιο, κάτι που κοινοποίησε η ίδια στα Social Media.

«Πλήρως εμβολιασμένη», έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία έκανε το εμβόλιο της moderna.

Λίγες ώρες αργότερα με αρκετή δόση χιούμορ ενημέρωσε για τις παρενέργειες που έχει, ανεβάζοντας ένα τραγούδι «Θα φύγω με τους φίλους μου στο Κάιρο», το οποίο μεταξύ άλλων λέει: «Μετράω τον πυρετό μου, πιάνει ο υδράργυρος φωτιά, τριάντα οχτώ κι οχτώ, τριάντα εννιά κι εννιά, σα γυάλινο λουλούδι που σπάει από έρωτα».

Λίγο μετά την πρώτη δόση, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την… εμπειρία της από το πλατό της εκπομπής της, αλλά και τις παρενέργειες που έχει, τονίζοντας πως απλά έχει πρηστεί το χέρι της.

«Πίνω χυμούς επειδή έκανα το εμβόλιο χθες. Πήγα στον Προμηθέα και εμβολιάστηκα. Ήταν όλοι τόσο ευγενικοί. Όταν μπήκα μέσα, ήταν ένας νεαρός, ένα παιδάκι, με στρατιωτική στολή μου είπε πως θα μου κάνει το εμβόλιο. Του λέω πόσο χρονών είσαι αγόρι μου και μου είπε 22 και πως είναι νοσηλευτής στο 401.

Τον είδα πολύ μικρό και γλυκό. Τελικά ήρθαν και άλλες δύο κυρίες και μου το έκαναν. Εγώ έκανα το moderna και πρήστηκε πολύ το χέρι μου. Τίποτα άλλο. Με ρώτησαν απλά αν είμαι έγκυος και τους είπα δυστυχώς όχι. Κάθισα 15 λεπτά και μετά έφυγα. Καλή ανοσία σε όλους μας», είχε σημειώσει.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram