ΑρχικήΤοπικά νέαΔιαδικτυακά εγκαίνια της έκθεσης του Σύγχρονης Τέχνης - Δήμος Χαλανδρίου

Διαδικτυακά εγκαίνια της έκθεσης του Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης – Δήμος Χαλανδρίου

Διαδικτυακά εγκαίνια της έκθεσης του Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης

Οι δημιουργίες όσων συμμετείχαν στο φετινό Εργαστήριο Σύγχρονης Tέχνης του  θα παρουσιαστούν διαδικτυακή έκθεση που θα κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 11 Ιουνίου, στις 7 απόγευμα, μέσω zoom.

Oι δεκατέσσερεις συμμετέχουσες/οντες που ολοκλήρωσαν φέτος το Εργαστήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, την οποία θα μπορούμε επισκεπτόμαστε στο blog της έκθεσης, που θα γνωστοποιηθεί στη διάρκεια εγκαινίων.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/85332004003

Meeting ID: 853 3200 4003
Passcode: 148822

Με την τέχνη και τους ανθρώπους της

Με την αδιάσειστη πεποίθηση ότι η τέχνη αποτελεί τον πιο πολύτιμο σύμμαχό μας σε δύσκολους καιρούς, και με την καταλυτική συνδρομή του διαδικτύου, η Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου συνέχισε από απόσταση τη χρονιά που πέρασε τη διεξαγωγή των καλλιτεχνικών εργαστηρίων που έχουν καταξιωθεί στην καρδιά του κοινού.

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου αποτελούν πλέον έναν εδραιωμένο και ιδιαίτερα δημοφιλή θεσμό της μας που ως στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς της κοινωνίας με τον πολιτισμό και τις τέχνες μέσα από την ενεργητική δημιουργικότητα και τη θεωρητική κατάρτιση από αναγνωρισμένους εκπαιδευτές.

Τη χρονιά που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν από απόσταση τα δύο Εργαστήρια Φωτογραφίας, το Κινηματογραφικό Εργαστήριο και το Εργαστήριο Σύγχρονης Τέχνης.

«Οι περιοριστικοί όροι που επέβαλε σε όλους μας η διαχείριση της πανδημίας έγινε να απομακρυνθούμε από την τέχνη.˙ Αντίθετα οι συνθήκες αυτές αποτέλεσαν κίνητρο να έρθουμε πιο κοντά στην τέχνη, χάρη και στην επικοινωνία. Στο Δήμο Χαλανδρίου στηρίξαμε και στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας την τέχνη που μας στηρίζει», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -