Πέμπτη, 15 Απρίλιος,2021ΑρχικήΤοπικά νέα: Στη Δικαιοσύνη καλούνται μέλη των διοικήσεων Πατούλη, Τζανίκου

Δήμος Αμαρουσίου: Στη Δικαιοσύνη καλούνται μέλη των διοικήσεων Πατούλη, Τζανίκου

Διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr

Όσους διατέλεσαν μέλη Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (ΔΕΑΔΑ) την περίοδο 2004 -2014 καλεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να καταθέσουν ο Πταισματοδίκης του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόσκληση είναι κατεπείγουσα λόγω κινδύνου παραγραφής αδικημάτων οποία περιγράφονται σε δικογραφία 600 σελίδων!

Να σημειωθεί ότι την περίοδο στην οποία αναφέρεται η δικογραφία, ήταν δήμαρχοι Αμαρουσίου ο Παναγιώτης Τζανίκος και ο σημερινός περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, συνεργάτες των οποίων ήταν στην πλειοψηφία τους, τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΑΔΑ, που καλεί ο Πταισματοδίκης.

Η υπόθεση των χρεών των δημοτικών επιχειρήσεων και του ίδιου του δήμου Αμαρουσίου είναι παλιά.  Υπενθυμίζεται ότι το 2015 με των τότε υπουργών Ν. Βούτση, Π. Σκουρλέτη και Μάρδα ο δήμος Αμαρουσίου προχώρησε σε ρύθμιση χρεών 56 . ευρώ (24,3 εκατ. προς το Ελληνικό Δημόσιο και 32. εκατ. προς το υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αμαρουσίου) πληρώνοντας μηνιαίως 28.319 ευρώ, σε 1.991 μήνες, δηλαδή σε 165 χρόνια!

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -