Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΑγωνία για Μπενζεμά στη Γαλλία ενόψει EURO 2020

Αγωνία για Μπενζεμά στη Γαλλία ενόψει EURO 2020



Ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά στη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Γαλλίας με τη Βουλγαρία, επισκίασε τη χαρά για τη νίκη (3-0) και την εμφάνιση των «μπλε», ενόψει της συμμετοχής τους στα τελικά του EURO 2020.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε κι αποχώρησε στο 41΄, φεύγοντας αμέσως από το γήπεδο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς σε μια εβδομάδα τους «τρικολόρ» αναμένει η Γερμανία.

Ο Γκριεζμάν (29΄) και ο Ζιρού (83΄, 90΄) ήταν οι σκόρερ των Γάλλων, που περιμένουν τα νέα για τον Μπενζεμά, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον σέντερ φορ της Τσέλσι, που πέτυχε δύο γκολ.

Η Ουγγαρία έμεινε στο 0-0 με την Ιρλανδία στην Βουδαπέστη. Πριν την έναρξη οι Ούγγροι δεν γονάτισαν στη συμβολική κίνηση κατά του ρατσισμού, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό και από την ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα η Ομοσπονδία, παρά μόνο έδειχναν με το δάχτυλό τους το «Respect» της UEFA. 

Η Τσεχία επιβλήθηκε με 3-1 της Αλβανίας στην Πράγα, με γκολ των Σικ στο 18΄, Μάζοπουστ στο 68΄ και Σελούστκα στο 89΄, ενώ για τους Αλβανούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά (42΄) ο Τσικαλέσι.

Η Ισπανία έπαιξε με τη Λιθουανία χρησιμοποιώντας την Εθνική Ελπίδων, μετά τη θετικότητα του Μπουσκέτς, αλλά οι «μικροί» τα πήγαν περίφημα συντρίβοντας με 4-0 τους Λιθουανούς, χάρις στα γκολ των Γκιλαμόν, Ντίαθ, Μιράντα και Πουάδο.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -