Πέμπτη, 15 Απρίλιος,2021ΑρχικήΝτελιβεράς"Άγριες" διαθέσεις Αμπατζόγλου για τον δεύτερο χρόνο της θητείας του

“Άγριες” διαθέσεις Αμπατζόγλου για τον δεύτερο χρόνο της θητείας του

Με “άγριες” διαθέσεις εμφανίζεται ο δήμαρχος Κος Αμπατζόγλου στο ξεκίνημα του δευτέρου χρόνου της θητείας του. Και βέβαια οι “άγριες” διαθέσεις αφορούν την απόδειξη ότι ο ίδιος δεν διάθεση να χαριστεί σε κανέναν και ότι προγραμμά που χαράζει με τους συνεργάτες του θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η ανακατασκευή της οδού Δ. Ράλλη η οποία μέσα σε χρόνο ρεκόρ (λιγότερο από 20 μέρες) έχει ολοκληρωθεί κομμάτι από την οδό Θησέως εώς την οδό Χατζηαντωνίου ενώ έχουν ήδη προχωρήσει και η εργασίες εως την όδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το συγκεκριμένο τμήμα ήταν από τα δύσκολα εφόσον έπρεπε να ξηλωθούν οι κυβόλιθοι και να δημιουργηθεί υπόστρωμα κατάλληλο για την άσφαλτο. Παράλληλα με την ανακατασκευή του τοποθετήθηκαν μεταλλικά κολονάκια τα οποία εμποδίζουν το παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο.
Μεγάλο ρόλο έπαιξε η του εργολάβου και η συμφωνία εξ αρχής προκειμένου να μην υπάρχουν τα ίδια μπλεξίματα με την οδό Κονίτσης (ναι, ακόμα παλεύουν εκεί τοποθετώντας καγκελάκια στα πεζοδρόμια) ή με την Ηρώων που έχει αναλάβει εργολάβος που ήταν κληρονομία της προηγούμενης διοίκησης.
Όλα δείχνουν ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή θα ολοκληρώσει όσα ανακοινώσει καθώς και όσα σχεδιάζονται στην πορεία από και τους συνεργάτες του. Εμείς ευχόμαστε να συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός σε όλες τις που έχουν ανάγκη από πνοής και έχουν μείνει ξεχασμένες τα τελευταία χρόνια.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -