Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΤο Maroussiotika.gr στην κορυφή των προτιμήσεων των Μαρουσιωτών

Το Maroussiotika.gr στην κορυφή των προτιμήσεων των Μαρουσιωτών



Καλοκαίρι του 2018 και το Maroussiotika.gr κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Ο όραμα μια ιστοσελίδα που θα παρουσιάζει θέματα για το Μαρούσι και θα αναδεικνύει τα προβλήματα των γειτονιών του. Κατά την διάρκεια των εκλογών το maroussiotika.gr άρχισε να κερδίζει έδαφος ενώ η αντικειμενικότητα του και η προβολή όλων των απόψεων μετά τις εκλογές το έφερε στην κορυφή των ενημερωτικών ιστοσελίδων στο Μαρούσι. Με βάση τα στατιστικά του Alexa.com έχει ξεπεράσει και τις περισσότερες σελίδες που αρθρογραφούν για τα βόρεια προάστια και δημοσιεύουν θέματα για το Μαρούσι.

Με βάση τα στατιστικά της Alexa κατά μέσω όρο ο κάθε επισκέπτης βλέπει 11 σελίδες ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής στην σελίδα είναι λίγο πάνω από 25 λεπτά. Μόνο το 13,6% βλέπει 1 σελίδα…

Η αγάπη του κόσμου και η αποδοχή των θεμάτων μας καθόρισε απαραίτητη την συνεργασία με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) προκείμενου η ενημέρωση να είναι πιο ολοκληρωμένη και να αφορά ολόκληρη την τρέχουσα ειδησεογραφία ενώ παράλληλα να παρέχει το κύρος μεγάλων πρακτορείων για την ποιότητα και την εγκυρότητα της είδησης.

Μέσα στον Αύγουστο του 2020 θα ξεκινήσουν ζωντανές εκπομπές στο Maroussiotika Web Radio το οποίο κρατάει μουσική συντροφιά σχεδόν ένα χρόνο, ενώ το Maroussiotika Web TV θα κάνει την εμφάνισή του τις επόμενες ημέρες με πρόγραμμα για κάθε ηλικία.

Ο οδηγός αγοράς περιέχει περισσότερες από 300 επιχειρήσεις η οποίες αυξάνονται συνέχεια παρέχοντας σε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση για πάντα. Παράλληλα ετοιμάζεται ειδική ιστοσελίδα προσφορών (deals ) που θα περιλαμβάνει προσφορές για τους κατοίκους του Αμαρουσίου.

Στα πλαίσια στήριξης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων το Maroussiotika.gr είναι χορηγός επικοινωνίας για το Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Μίμης Φωτόπουλος, παρουσιάζοντας τόσο το πρόγραμμα των ταινιών όσο και τον εκδηλώσεων για τους μικρούς μας φίλους.

Με καύσιμο την αγάπη σας συνεχίζουμε παρέχοντας αντικειμενική ενημέρωση και στήριξη στην τοπική αγορά

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ