Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΜαρούσιΔωρεάν προληπτικός στοματολογικός έλεγχος στα μέλη του ΚΑΠΗ, σε συνεργασία με το...

Δωρεάν προληπτικός στοματολογικός έλεγχος στα μέλη του ΚΑΠΗ, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου – Δήμος Αμαρουσίου



 

Η δράση συνεχίζεται όλο το μήνα Οκτώβριο

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Κέντρο Υγείας της πόλης, πραγματοποιήθηκε στοματολογικός έλεγχος σε μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με στόχο την πρόληψη, την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση οδοντικών και στοματολογικών βλαβών.

Η δράση με θέμα: «Στοματική Υγεία στην Τρίτη Ηλικία και ζάχαρη-απόλαυση με μέτρο» παρείχε την ευκαιρία μέχρι σήμερα σε 35 μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ να εξεταστούν και να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τη αξία της πρόληψης και της στοματικής υγείας, η οποία όπως αναφέρθηκε αποτελεί το κλειδί για τη διατήρηση της γενικής υγείας και της ποιότητας ζωής.

Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπογράμμισε: «Με κοινωνική ευαισθησία και αμέριστο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, μέσω της στενής συνεργασίας με φορείς της πόλης μας παρέχουμε τη δυνατότητα  στα μέλη του ΚΑΠΗ να πραγματοποιούν προληπτικές εξετάσεις για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας τους. Η κοινωνική προστασία και φροντίδα για εκείνους βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές μας και θα συνεχίσουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις να βρισκόμαστε δίπλα τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με την ίδια ευαισθησία στηρίζουν την προσπάθειά μας.»

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης Πέτρος Κόνιαρης εκφράζει θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον προς στα μέλη του ΚΑΠΗ στην επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας, γιατρό καρδιολόγο  Μαρία Γώγου, την αναπληρώτριά της Ελισάβετ Κοροξενού και τις επισκέπτριες Υγείας του Σταθμού Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου.                                                 

Ο στοματολογικός έλεγχος για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας θα συνεχιστεί όλο το μήνα Οκτώβριο.
Η δράση πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στο Κεντρικό ΚΑΠΗ και ακολούθως θα συνεχιστεί και στα παραρτήματα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κεντρικό ΚΑΠΗ (Περικλέους 22) για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην εβδομαδιαία δράση στο τηλ. 210-61.42.248.


Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ