Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΤσέκενης: «Μέρα με τη μέρα να μας βρίσκει καλύτερους παίκτες και συμπαίκτες»...

Τσέκενης: «Μέρα με τη μέρα να μας βρίσκει καλύτερους παίκτες και συμπαίκτες» – Νίκη Αμαρουσίου




Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νίκης Αμαρουσίου ξεκινούν στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στη ΦΕΑ (6/10, 16:00) και ο Γιάννης Τσέκενης μίλησε στο nikiamarousiou.gr για τη νέα σεζόν στον 2ο όμιλο της National League 2 και το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Η Νίκη Αμαρουσίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας της ΦΕΑ στην πρεμιέρα της National League 2 και ο Τσέκενης ανέφερε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που βρίσκεται προ των πυλών: «Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους. Εν προκειμένω, το πιο σημαντικό είναι να ξεκινάς όσο πιο καλά μπορείς και να θέτεις τον στόχο στην πορεία. Επειδή ακριβώς έχουμε δει πολλές καλές ομάδες που έχουν βρεθεί στο όριο του υποβιβασμού και αντίστροφα».

Σε ό,τι αφορά τη φετινή έκδοση της Νίκης Αμαρουσίου, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχει φτιαχτεί μία ομάδα με πολλά νέα και νεανικά πρόσωπα. Είναι λογικό να μην διαθέτουν τόση εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες επομένως εμείς, ως μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι, έχουμε χρέος να τους βοηθήσουμε να ενταχθούν γρήγορα στη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις της ομάδας. Αναφορικά στο επίπεδο του πρωταθλήματος και του ομίλου, δεν έχει τόση μεγάλη σημασία όσο να είμαστε εμείς εντάξει απέναντι στους εαυτούς μας και στην ομάδα! Για να γίνει αυτό πρέπει να καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια που μπορούμε».

Κατέληξε, δε, λέγοντας; «Αυτό που θα μου έδινε μεγάλη ικανοποίηση στο τέλος της σεζόν είναι να έχει καταφέρει η Νίκη Αμαρουσίου να ανανεώσει την παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες και να έχουμε βγάλει ένα πολύ καλό πρόσωπο σαν ομάδα ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρχεται να μας βλέπει. Είναι πολύ σημαντικό μέρα με τη μέρα να μας βρίσκει καλύτερους παίκτες αλλά και συμπαίκτες.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (6/10)
Φ.Ο. Βροντάδου-Κάδμος 74-81
16:00 ΦΕΑ – Νίκη Αμαρουσίου
17:00 Ίκαρος Νέας Σμύρνης-Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας
17:00 Απόλλων Σμύρνης-Δάφνη Δαφνίου
17:00 Ίκαρος Καλλιθέας-ΚΑΠ
17:30 Δραπετσώνα-Ελευθερία Μοσχάτου


Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ