Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαVoucher για τους Παιδικούς Σταθμούς: Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τους προσωρινούς πίνακες ωφελουμένων...

Voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς: Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τους προσωρινούς πίνακες ωφελουμένων – Δήμος Χαλανδρίου




Voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς: Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τους προσωρινούς πίνακες ωφελουμένων

Ενημερώνουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες των ωφελουμένων για τη χορήγηση voucher για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εισέλθουν με τους κωδικούς taxisnet.

Οι ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων με πλήρη και ελλιπή αίτηση- δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF, από σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου έως  τις 9 Αυγούστου 2024, στις 23:59.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή PDF.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Όλοι οι αιτούντες/αιτούσες, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Σημειώνουμε ότι η Ειδική Διαπαραταξιακή Επιτροπή Επιλογής Βρεφών και Νηπίων του Δήμου Χαλανδρίου, που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ.139/2024 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ:94ΘΞΩΗΔ-3ΥΨ), ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της, στις 30-7-2024 τους παρακάτω προσωρινούς πίνακες κατάταξης των πλήρων εμπρόθεσμων αιτήσεων του Δήμου Χαλανδρίου για εγγραφές βρεφών και νηπίων, με βάση τη μοριοδότηση (Ανακοίνωση Απόφασης 107/2024 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου ΑΔΑ:6Γ07ΩΗΔ-ΡΩ7).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ VOUCHER ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ