Αρχική Αθλητικά Οι δηλώσεις των προπονητών Ιταλίας και Τουρκίας

Οι δηλώσεις των προπονητών Ιταλίας και Τουρκίας

0





Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά κυρίως από την εμφάνιση της Ιταλίας έμεινε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Λίγη ώρα μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Τουρκίας ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: «Παίξαμε καλά, ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο παρότι δεν καταφέραμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πρέπει να αναλογιστούμε ότι ήταν το πρώτο ματς ματς στη διοργάνωση και απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα. Μας βοήθησε η παρουσία του κόσμου, ήταν καθοριστικός παράγοντας για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Δεν δώσαμε επιλογές στους αντιπάλους μας, δεν τους αφήσαμε να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Αυτή ήταν η διαφορά».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Τουρκίας, Σενόλ Γκιουνές, επισήμανε: «Ο αντίπαλος μας ήταν ανώτερος και κυριάρχησε. Κάναμε εύκολα το λάθος. Αντιμετωπίσαμε την Ιταλία στην έδρα της στο εναρκτήριο ματς και η προσδοκία μας ήταν να παίξουμε καλά.

Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να ανταπεξελθουμε στην πίεση. Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα.

Ακόμα όμως και να είχαμε νικήσει δεν θα σήμαινει τίποτα. Η κούρσα συνεχίζεται, αλλά μετά από μία ήττα τα πράγματα γίνονται πάντα πιο δύσκολα.

Τώρα πρέπει να νικήσουμε στο επόμενο ματς. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι τόσο διαφορετικό από αγώνα σε αγώνα. Ελπίζω ότι εναντίον της Ουαλίας θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

 

 

Exit mobile version