Αρχική Αθλητικά Ανακοίνωσε την Χατζηνικολάου ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε την Χατζηνικολάου ο Παναθηναϊκός

0





Την απόκτηση της Όλγας Χατζηνικολάου ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Τετάρτης (12/05) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Μετά από 3 χρόνια και μία σπουδαία καριέρα με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα, η 39χρονη γκαρντ επιστρέφει στην ενεργό δράση. Η πολύπειρη αθλήτρια είχε τιμωρηθεί από το ΕΣΚΑΝ με τετραετή αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας, ωστόσο, άφησε πίσω της αυτή την περιπέτεια κι επιστρέφει στα παρκέ. Μάλιστα, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον πρώτο τελικό των play off της Α1 απέναντι στην προηγούμενη ομάδα της, τον Ολυμπιακό.

Σε δήλωση της στην ιστοσελίδα του συλλόγου η Χατζηνικολάου ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη η τιμή για μένα που γίνομαι επίσημα μέλος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Μαλακατέ αλλά και την κόουτς Ελένη Καπογιάννη που με στήριξαν και με έφεραν στην ομάδα.

Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του και να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας, που πάντα αναγνώριζα ότι ήταν φοβερά υποστηρικτικός στο τμήμα.»

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Όλγα Χατζηνικολάου για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. 

Η έμπειρη γκαρντ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα τον ενισχύσει ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη και η αθλήτρια έχει πλούσια καριέρα σε σωματεία αλλά και την Εθνική ομάδα της οποίας ήταν μέλος από το 2001.»

Exit mobile version